Seksirobotin luoja haluaa nyt vauvan koneen kanssa – näin mies aikoo toteuttaa toiveensa: "En näe tässä ongelmaa"

8:02

Espanjalainen tiedemies Sergi Santos kertoo The Sun -sivuston haastattelussa haaveilevansa 3D-lapsesta Samantha-seksirobotin kanssa. Santosin vaimo ei näe miehensä seksirobotti-innostuksessa ongelmaa.

Videolla Sergi Santos esittäytyy seksinukkeineen.

Sergi Santos uskoo, että seksirobotit muuttavat käsitystämme avioliitosta ja perheestä. Muutaman vuosikymmenen kuluttua seksirobotteja ei kenties enää hävetä. Sen sijaan, että seksuaalisten halujen tyydyttämiseen suunniteltuja robotteja piiloteltaisiin sänkyjen alla ja makuuhuoneen kaapeissa, niiden kanssa tullaan kenties astelemaan tulevaisuudessa alttarille.

– Ennen kuin ihmiset edes huomaavat, robotit tekevät heidän työnsä sekä menevät naimisiin heidän lastensa, lastenlastensa ja heidän ystäviensä kanssa, Santos sanoo.

Santos uskoo, että myös lapsien hankkiminen robotin kanssa on tulevaisuudessa mahdollista. Itse asiassa mies itse haaveilee yhteisestä lapsesta oman seksirobottinsa kanssa.

Hybridilapsi 3D-tulostimella 


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Samantha on 44-kiloinen seksirobotti, jonka sisään on rakennettu kahdeksan erilaista ohjelmaa ja kyky tehdä ”luonnollisia” orgasmin saamiseen liittyviä äännähdyksiä.

Santos uskoo, että voi pian hankkia vauvan robottirakastajansa kanssa.

– Voin laittaa ne saamaan vauvan. Se ei ole kovin vaikeaa. Haluaisin todella saada lapsen robotin kanssa.

Santos suunnittelee käyttävänsä Samanthan ”aivoista” löytyvää ohjelmistoa määritelläkseen jälkeläiselle siirtyvän perimän. Lapsen ominaisuuksia määrittelisi algoritmi, joka on yhdistelmä Samanthan ohjelmistoa sekä Santosin omia luonteenpiirteitä. Lapsi syntyisi 3D-tulostimella.

– Siinäpä se. 3D-tulostan robotin, joka on minun ja robotin lapsi. En näe tässä ongelmaa, Santos sanoo.

Santos on ollut 16 vuotta naimisissa oikean naisen kanssa. Ilmeisen avarakatseinen vaimo ei pahastu miehensä teknisestä rakastajasta, vaan jopa auttaa kehittelemään seksirobottien prototyyppejä.

Hybridijälkeläiset eivät merkitse ihmiskunnan loppua – vielä 


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Elektroniikka-alaa, nanoteknologiaa, tekoälyä ja materiaalitiedettä opiskellut Santos uskoo, että robotit ”perivät” Maan ihmisiltä kaukaisessa tulevaisuudessa.

– Aivan sama, mitä Maasta on jäljellä 60 miljoonan vuoden päästä, se ei tule piittaamaan olemassaolostamme, Santos sanoo.

Vielä tiedemies ei usko robottien tai ihmisen ja robotin hybridijälkeläisten esiinmarssin tarkoittavan ihmiskunnan loppua.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja