Eikö hän osaa tyydyttää sinua? Tutkija: Tulevaisuudessa seksirobotit voisivat pelastaa ankean seksielämän

8:10

Asiantuntijan mukaan robotti voisi helpottaa yksiavioisuuteen liittyviä vaatimuksia.

Videolla puhutaan matkasta "hekuman huipulle".

Onko avioliittosi karilla? Kanadalaisessa yliopistossa opettava Marina Adshade uskoo, että seksirobotit ovat vastaus ongelmaan. Adshade on ollut kirjoittamassa myös kirjaa aiheesta, kertoo Vancouver Sun.

Robotti voisi helpottaa yksiavioisuutta

Adshaden mukaan robotti voisi helpottaa monogamiaan liittyviä vaatimuksia.

– On vaikeaa löytää joku, joka on sekä hyvä vanhempi lapsillesi ja tyydyttää seksuaaliset tarpeesi, Adshade sanoo.

– Kun pääset eron vaatimuksesta, että sinulla pitää olla upea, seksuaalinen suhde jonkun kanssa, voit keskittyä muihin asioihin.

Seksin voisi jättää robotille

Adshaden mukaan seksirobotit voisivat mahdollistaa parinvalinnan sen perusteella, kuka kumppaneista on perheen perustamisen kannalta paras ja tasapainoisin vaihtoehto. Niin sanotut seksihommat voisi jättää robotille.

Adshaden mukaan idea ei ole kovin kaukaa haettu, koska avioliiton vaatimukset muuttuvat jatkuvasti: ennen liitot olivat perheen perustamista, nykyisin enemmän rakkautta, kumppanuutta ja elämän jakamista varten.

Tulevaisuuden ihmisen vaatimuslistalla voikin olla upea, ymmärtävä kumppani, jonka kanssa seksielämä ei suju – eikä sen tarvitsekaan sujua.

"Ihmiset haluavat itse määritellä suhteensa luonteen"

Adshade uskoo, että seksirobotit ovat osa tulevaisuuden monimuotoisia avioliittoja; hän ei kuitenkaan usko, että robotti voisi korvata ihmiskumppania.

– Uskon, että olemme siirtymässä avioliiton suhteen yleisesti siihen, että ihmiset haluavat itse määritellä suhteensa luonteen. He eivät halua vanhempiensa tai isovanhempiensa avioliittoja, eivätkä he halua, että yhteiskunta kertoo heille, miltä heidän avioliittonsa tulisi näyttää, Adshade sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja