Seksihullu sorsa paritteli jopa kymmenesti päivässä – ylikäyttö johti kovaan menetykseen: ”Luulen, että se on melko järkyttynyt siitä”

Isossa-Britanniassa elelevä sorsa rakasti harrastaa seksiä. Valitettavasti yhdyntäinto johti lopulta suureen menetykseen, kertovat muiden muassa Metro- sekä 9GAG-sivustot.

Sorsa nimeltä Dave on menettänyt peniksensä. Suru-uutisesta kertoi pieneläimiä hoitava Highcroft Rabbit, Small Mammal & Exotic Vets -eläinsairaala Facebook-sivuillaan.

Davelle peniksen poistaminen on varmasti kova paikka. Sorsalla oli nimittäin tapana harrastaa seksiä kanssaan asuvien kolmen naaraan kanssa jopa kymmenen kertaa päivässä.

Seksihurjastelu vahingoitti penistä

Seksi-into oli vähintäänkin osasyynä peniksen menettämiseen, sillä peniksen ”liikakäyttö” johti elimen laskeumaan. Normaalisti seksin jälkeen sisään vetäytyvä sorsanpippeli oli luiskahtanut pysyvästi esiin. Tämän seurauksena se vahingoittui ja tulehtui.

Daven omistaja, Josh, huomasi vamman ja vei ankan eläinlääkäriin. Siellä Davelle määrättiin antibiootteja ja kipulääkkeitä. Omistajaa neuvottiin pesemään sorsansa sukupuolielimet päivittäin ja työntämään ne takaisin linnun sisään.

Dave jatkoi seksihurjasteluaan tulehtuneesta peniksestään huolimatta. Eläinlääkäreillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin poistaa penis lähes kokonaan ennen kuin tulehdus äityisi pahemmaksi. Sorsat eivät käytä penistään muuhun kuin paritteluun, joten virtsaamisongelmia operaatio ei aiheuta.

Leikkaus onnistui ja Dave on toipunut siitä hyvin. Tai ainakin niin hyvin kuin seksiä rakastavan, peniksensä menettäneen sorsan on mahdollista toipua.

Alla oleva kuva voi järkyttää herkimpiä.


Jos päivitys ei näy, voit avata sen tästä.

Edessä iloton elämä?

Penisamputaation seurauksena Dave joutuu luopumaan rakkaasta paritteluharrastuksestaan. Daven leikannut eläinlääkäri epäilee, että menetys tekee sorsan loppuelämästä jokseenkin ilottoman, vaikka operaation jälkeen Dave näytti unohtaneen menettäneensä miehuutensa.

– Sillä menee nyt melko hyvin, se on sitkeä sorsaksi. Ainoa häviö on, että se on menettänyt pippelinsä. Luulen, että se on melko järkyttynyt siitä, Daven omistaja Josh sanoo.

Omistaja epäilee Daven olevan nymfomaani, sillä sorsa yritti päästä parittelemaan aina kun mahdollista. Naarassorsat tuntuvat pitävän Davesta yleisesti ottaen, mutta toisinaan ne kyllästyivät seksihulluun miekkoseen ja vain vaappuivat pois. Tämä vapaus heille suotakoon.

Useimpien sorsien seksihimot laantuvat kiima-ajan jälkeen, mutta Daven halut eivät hellittäneet koskaan. Eivät edes silloin, kun vähäisempi seksi-into olisi mahdollistanut kohtuullisemmissa määrissä tapahtuvan parittelun myös tulevaisuudessa. 

Kaupunki sulki rannan"väliaikaisesti", mutta sitten merinorsut iskivät 2:00

Kaupunki Yhdysvaltain Kaliforniassa sulki rannan "väliaikaisesti". Merinorsut näkivät tässä tilaisuutensa.

Lue myös:

    Uusimmat