37-vuotias apina käytti ehkäisyä iloitellakseen, tuli silti raskaaksi – samaistuttava ilme tallentui kuvaan: ”Sitä tapahtuu rouva apina”

Yhdysvaltalaisen San Diegon eläintarhassa elävän siamanki-apinan hormonaalinen ehkäisy petti. Vahingossa raskaaksi tulleen 37-vuotiaan Eloisen äitiyskuvasta on tullut viraalihitti tuoreen apinavanhemman tympeän ilmeen ansiosta. Kuvasta kertovat muun muassa Scary Mommy -sivusto sekä ABC 10 News.

Siamankinaaras Eloisen seitsemäs jälkeläinen yllätti San Diegon eläintarhan työntekijät – ja ilmeisesti myös apinaäidin itsensä.

Eloise on saanut hormonaalista ehkäisyä vuodesta 2006, jotta voisi iloitella vapaasti pitkäaikaisen kumppaninsa Unkien kanssa. 35-vuotias Unkie on myös Eloisen kuuden aiemman lapsen isä. Pari on ollut yhdessä vuodesta 1987.

Eläintarhasta on kerrottu, ettei ehkäisyn pettämiselle ole varmaa syytä. On kuitenkin muistettava, että myös ihmisten ehkäisymenetelmät pettävät aika ajoin.

Vaikka raskaus ei ollut suunniteltu, eläintarha juhlisti iloiten Eloisen ja Unkien perheen uusinta tulokasta. Apinavauva oli eläintarhassa ensimmäinen kahteentoista vuoteen.

Näihin asioihin jokainen vanhempi voi samaistua. Artikkeli jatkuu videon alla.


Äitiapinan ilme huvitti somekansaa


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Yhdysvalloissa laajasti uutisoitu syntymä on herättänyt riemua paitsi uhanalaiseksi luokitellun siamangin lisääntymisestä myös tuoreen apinaäidin ilmeestä. Moni ihminen samaistui kädellisen sukulaisensa kasvoilta välittyvään tunteeseen.

– Aiommeko todella jättää huomiotta hänen apua huutavan äiti-ilmeensä, koska mielestäni se on mahtava. Se on sama ilme, jonka otan, kun minulla ei ole harmainta hajua, mitä olen tekemässä ja miksi, mutta minun lapseni sanoo, että asia on hoidettava, kommentoi Cassye FOX 12 Oregon -uutissivuston apinaäidistä kertovaa Facebook-päivitystä.

– Hän näyttää riemastuneelta pillerin pettämisestä, vitsailee Markie.

– Äiti-parka näyttää yhtä yllättyneeltä kuin kaikki muutkin, Katie kirjoittaa.

– Se on ihan ok. Minä ja ex-vaimoni olimme myöskin yllättyneitä, kun ehkäisymenetelmämme petti. Sitä tapahtuu rouva apina, James heittää.

Lisäksi eräs kommentoija otti sarkastisesti kantaa apinan tissien vilahtamiseen.

– He antavat hänen imettää noin vain julkisesti!? Ällöttävää, leukailee Amber.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja