Seksiä unissaan – pariskunta sai lapsen miehen tietämättä

Englantilaispariskunta sai lapsen, vaikka mies ei edes tiennyt harrastaneensa seksiä. Ryan Harris harrastaakin seksiä unissaan.

Helmi uutisoi taannoin kännireksiasta, joka vaivaa etenkin nuoria naisia. Monille tuntematon ongelma on myös seksisomnia, joka vaivaa viattomasti nukkuvia kansalaisia. Seksisomnia on harvinainen, mutta erittäin kiusallinen. Joskus siitä voi olla hyötyäkin.

Yksi seksisomniasta kärsivä on Ryan Harris, jolle vaiva koitui lopulta onneksi. Mies oli nimittäin yrittänyt saada lasta vaimonsa Dee Harrisin kanssa yli vuoden ajan, tuloksetta. Nykyään 16 kuukautta vanha poika Lincoln syntyi kuitenkin erikoisella tavalla, kun Ryan alkoi harrastaa seksiä keskellä yötä olematta itse tietoinen asiasta. Vaimo Dee vakuuttui, että hedelmöittyminen oli tapahtunut kyseisenä yönä, sillä hän joutui lapsihaaveidensa takia pitämään kirjaa yhdynnöistä. Pari oli jo menossa lapsettomuusklinikalle, kun kävi ilmi, että Dee olikin raskaana.

Ryanin erikoinen tapa oli miehelle täysi arvoitus ennen kun Dee lähetti hänelle yhden kiihkeän yön jälkeen tekstiviestin, jossa hän kehui Ryanin viime öisiä seksitaitoja. Kun Ryan ei tajunnut mistä oli kysymys, pariskunnalle selvisi, että Ryan paitsi kävelee unissaan, harrastaa myös rakkauden tekoja tiedostamattaan.

– Luulin aluksi että Dee vitsailee. Dee sanoo, että hän tykkää uniseksistä, sillä kestän silloin pidempään. Uskon että se auttoi myös lapsen saamisessa, Ryan kertoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: thesun.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja