Mainos

Sega julkaisi sovelluksen, jossa voi pelata klassikkopelejä – faneilta pyydetään apua ja palautetta

Sega julkaisi uuden palvelun, jossa voi pelata sen klassikko-pelejä. Aluksi palvelussa on ainakin Segan MegaDrive-konsolin pelejä, mutta muitakin on luvassa myöhemmin.

Vaikka peliyhtiö Sega ei ole valmistanut uusia pelikonsoleita lähes kahteen vuosikymmeneen, ovat sen pelit yhä klassikoiden asemassa ja monet sen hahmot ikonisia ja rakastettuja. Siksi Sega onkin tuomassa iOS- ja Android-laitteille uutta Sega Forever -palvelua, jossa voi pelata Segan vanhoja pelejä.

Ensimmäiset klassikkopelit tulevat pelattavaksi palvelussa jo tällä viikolla Yhdysvalloissa. Näiden joukossa ovat Sega MegaDrive klassikot Sonic the Hedgehog, Comix Zone, Altered Beast, Kid Chameleon ja Phantasy Star II. Uusia nimikkeitä on luvattu ilmestyvän joka toinen viikko.

Pelit ovat aluksi täysin ilmaisia, mutta myöhemmin niissä pyörii mainoksia, jotka saa kuitenkin kokonaan pois päältä mikromaksuilla.

Segan markkinointijohtaja Mike Evans kertoo, että palveluun tulee pelattavaksi pelejä sen kaikilta vanhoilta pelikoneilta. Mukana ovat siis ainakin Master System, Game Gear, MegaDrive, Saturn ja Dreamcast.

Evans kuitenkin lisää, että Saturn ja Dreamcast pelien tuominen palveluun on toistaiseksi vaivan takana, sillä näiden pelikoneiden pelit pitää kokonaan kääntää Sega Forever -palvelua varten. Vanhemmat pelit pystyvät pyörimään palvelussa emulaation avulla, eli Sega Forever -sovellus pystyy matkimaan niitä laitteita, joille pelit alun perin ohjelmoitiin toimimaan.

Sega onkin aikeissa pyytää apua vanhojen pelien emulaatioon erikoistuneesta fanikunnasta, jotta kysytyimmät Saturn ja Dreamcast klassikot saadaan myös mukaan uuteen pelveluun.

Lähde: The Verge


---

1:50

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.