Scarlett Johansson liian seksikäs hakemaansa elokuvarooliin

Upeaa näyttelijätärtä ei valittu tähdittämään paljon huomiota jo etukäteen saanutta elokuvaa, sillä ohjaaja piti häntä aivan liian seksikkäänä.

Seksikkyys koitui ohjaaja David Fincherin mukaan näyttelijä Scarlett Johanssonin haitaksi, kun karismaattinen näyttelijätär haki roolia elokuvasta Miehet jotka vihaavat naisia.

Fincher kertoo, että elokuvan päähenkilön, Lisbeth Salanderin roolin koekuvauksiin lennätettiin näyttelijöitä ympäri maailmaa. Paikalla oli nimekkäitä Hollywood-tähtiäkin, mutta nimekkyys ei ollut ensimmäisenä ohjaajan mielessä.

– Me tapasimme aivan mielettömiä tyyppejä. Scarlett Johansson oli aivan upea. Hänen koe-esiintymisensä onnistui hyvin, mutta Scarlettin kanssa on se ongelma, ettei malta odottaa, milloin hän riisuu vaatteensa, Fincher kertoo.

Fincherin tavoitteena oli löytää naisnäyttelijä, joka on kummallinen, eikä erityisen seksikäs. Ohjaajan olo muuttui koekuvauksissa epätoivoiseksi.

– Olin nähnyt valtavasti näyttelijöitä. Aloin jo tulla siihen lopputulokseen, että etsimääni näyttelijää ei ole edes olemassa, Fincher muistelee.

Lopulta Lisbeth Salanderin rooliin valittiin amerikkalaisnäyttelijä Rooney Mara.

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja