Satu Tuomisto: Arvostan luonnonmukaisuutta kaikessa

Ammattimalli ja Miss Suomi 2008, Satu Tuomisto luottaa luonnonmukaisuuteen hehkuvan kauneutensa suhteen. Millaisen naamion nainen synnyttää kotoa löytyvistä raaka-aineista?

Miss Suomi 2008, malli, juontaja ja Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun voittaja vuodelta 2009 Satu Tuomisto, 25, tietää, miten omasta ulkonäöstään pidetään huolta. Mallin töitä ammatikseen tekevä Tuomisto luottaa luonnollisuuteen niin kauneudenhoitotuotteissa kuin syömässään ravinnossa.

– Luonnonmukaisuus on tärkeää minulle. Ihonhoitotottumukseni lähtevät siitä, että pyrin käyttämään mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita, Tuomisto kertoo ja paljastaa käyttävänsä elintarvikkeita ihonhoidossaan.

– Teen itse paljon naamioita, joissa käytän esimerkiksi avocadoa, kookosöljyä ja lisään joukkoon kauraa. Pyrin tekemään mahdollisimman paljon tuotteistani itse ja otan asioista selvää niin, että välttäisin esimerkiksi parabeeneja, nainen vinkkaa.

– Tässä työssä se on tietenkin hankalaa, mutta kotona pyrin välttämään ne täysin.

Tuomisto on huomannut, että luonnonmukaisuus ja ekologisuus ovat nyt pinnalla, ja ne ovat arvoina myös hänelle itselleen tärkeitä.

– Ne ovat pieniä, mutta hienoja asioita, joita voin toteuttaa itsekin – kauneudenhoidon lisäksi myös ruoassa. Hyvinvointi lähtee sisältäpäin ja ravitsen itseäni pääsääntöisesti luomutuotteilla.

Sen lisäksi, että luonnollisuus näkyy Tuomiston rutiineissa niin ihonhoidon kuin ruokavalionkin suhteen, suosii hän myös luonnonmukaista meikkiä.

– Ihanaa, että nyt pinnalla on ollut sellainen luonnollinen peruslook, joka on lähellä myös omaa tyyliäni: simppeliä ja naturellia, ei mitään radikaalia.

AVA

Kuvat: Lehtikuva, Mikko Jylhä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja