Sateenvarjo tukki työntekijöiden pääsyn toimistolle kolmen päivän ajan – somessa ihmetellään avuttomuutta: "Antaisin potkut jokaiselle teistä"

5:16
Avokonttori voi lisätä stressiä. Videolla keskustelua avokonttorin huonoista puolista.

Sateenvarjo aiheutti kiusallisen pulman amerikkalaisyhtiön työntekijöille.

Erään yhtiön työntekijät joutuivat erikoiseen tilanteeseen saapuessaan töihin aiemmin tällä viikolla. He eivät nimittäin päässeet lainkaan sisään toimistoonsa.

Esteen syynä oli sateenvarjo, joka oli jumittanut oven täysin, kertoo Yahoo.

Erään työntekijän ystävä, Neeraj K. Agrawal, jakoi kuvan tilanteesta Twitterissä. 

– Kukaan ei pysty ratkaisemaan tätä. Se on ollut näin kahden päivän ajan, Neeraj twiittasi 17. syyskuuta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Miehittämätön paniikkihuone, jonne ei ole mitään pääsyä"

Neerajille kuvan lähettänyt Mike-niminen yrityksen työntekijä suostui kommentoimaan tapausta Buzzfeed Newsille sillä ehdolla, ettei hänen sukunimeään tai yrityksen nimeä julkaista tapauksen tuottaman kiusallisen huomion vuoksi.

– Tuhannessa vuodessakaan tätä ei voisi toistaa. Sateenvarjo on muuttanut toimistomme miehittämättömäksi paniikkihuoneeksi, jonne ei ole mitään pääsyä, mies totesi.

"Antaisin potkut jokaiselle teistä"

Yli 130 000 tykkäystä kerännyt Neerajin twiitti sai monet tarjoamaan ratkaisuja ongelmaan. Moni oli myös aidosti hämmentynyt siitä, miten yhden oven avaaminen oli tuottanut työntekijöille moisia ongelmia.

– 2 päivää? Ovatko kaikki siellä työskentelevät täysin kyvyttömiä? Kukaan ei osaa käyttää rautalankaa tai Slim Jim -työkalua? Yksikään milleniaali siellä ei ole kykeneväinen etsimään lukkoseppää hienolla puhelimellaan? Antaisin potkut jokaiselle teistä, jos omistaisin tämän yrityksen... Mitä hittoa, puhisi yksi tilannetta kommentoineista.

– Eikö pelkkä oven tuhoaminen tule halvemmaksi kuin kaksi kokonaista päivää poissa toimistolta vai työskentelevätkö he kotoa käsin, ihmeteltiin myös

– Selvästikään kukaan tässä langassa ei ole murtautunut koskaan mihinkään. Tämä on korkeintaan 40 sekunnin ongelma, totesi eräs Twitter-käyttäjä.

Eräällä käyttäjällä oli konkreettinen ehdotus tilanteeseen: tiiliskivi.

"Kokeilimme kaikkea"

Mike vakuuttaa, että esimerkiksi henkareita yritettiin käyttää, mutta ne eivät tuottaneet tulosta. Miehen mukaan ovessa ei yksinkertaisesti ollut mitään rakoa, mihin olisi voinut ujuttaa mitään.

– Arvostan todella kaikkia neuvoja Twitterissä, mutta me kokeilimme kaikkea, hän kertoo.

Loppujen lopuksi toimistoon päästiin, kun sateenvarjo oli ehtinyt estää pääsyn kolmen päivän ajan. Ratkaisu oli porata kattoon reikä, josta ujutettiin rautalanka lattiaan asti. Langan avulla sateenvarjo saatiin siirrettyä ovea tukkimasta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: YahooBuzzfeed News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja