Sarah Palin huijattiin mukaan Borat-näyttelijän uuteen sarjaan – tylyttää miestä armotta

Yhdysvaltojen entinen varapresidenttiehdokas Sarah Palin joutui rankan pilailun kohteeksi Sacha Baron Cohenin uudessa sarjassa. Nyt poliitikko lataa takaisin kovin sanoin.

Borat ja Ali G -hahmoista tutuksi tullut koomikko Sacha Baron Cohen ilmoitti uudesta Who is America? -televisiosarjastaan maanantaina. Tämän viikon sunnuntaina Yhdysvalloissa alkavassa sarjassa esitellään Cohenin mukaan laajalla skaalalla Yhdysvaltojen kulttuurin ja politiikan kenttää. Cohen on työstänyt uutta sarjaansa salassa kuluneen vuoden ajan.

Cohen oli haastatellut sarjaa varten muun muassa Sarah Palinia, joka herätti kohua 2000-luvun loppupuolella Alaskan kuvernöörinä ja presidentiksi pyrkineen John McCainin varapresidenttiehdokkaana. Palin otti sarjaan kantaa Facebook-tilillään jo ennen kuin ensimmäistäkään jaksoa on julkaistu.

– Liityn julkisuuden henkilöihin, jotka ovat joutuneet pahan, hyväksikäyttävän ja sairaan huumorin kohteeksi brittiläisen "koomikko" Sacha Baron Cohenin toimesta.

Cohen on tunnettu ronskista huumoristaan ja villeistä hahmoistaan, joidenka varjolla hän tekee vaivaannuttavia haastatteluja. Palin oli lentänyt varta vasten haastatteluun, jonka hän luuli olevan historiallista dokumenttia varten. Cohen oli pukeutunut pyörätuolia myöten vammautuneeksi sotaveteraaniksi ja Palin koki tämän syvästi loukkaavaksi.

– Istuin tunnin verran haastattelussa, joka oli täynnä epäkunnioitusta ja sarkasmia, kunnioituksesta ihmistä kohtaan, jonka luulin palvelleen maatamme. Lopulta sain tarpeekseni, revin mikkini irti ja kävelin Cohenin harmiksi ulos, Palin kirjoitti Facebook-tilillään.

– Veteraaniemme ja Amerikan keskiluokan pilkkaaminen haastattelukysymysten varjolla oli perverssiä, Palin jatkoi.

Palin ehdotti, että Cohen lahjoittaisi sarjastaan saamansa voiton hyväntekeväisyyteen. Hän sanoi, että poliitikkojen ja viattomien julkisuudenhenkilöiden pilkkaamisen vielä ymmärtää, mutta maansa puolesta taistelleiden pilkkaamista ei.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat