Sara ja Mikko Parikan piha uudistettiin Kotoisa-ohjelmassa – maksoivat tuntuvan summan: "Se oli kymmeniä tuhansia euroja"

2:11
Miten Sara ja Mikko Parikka reagoivat nähdessään muutoksen? Katso videolta!

Sara ja Mikko Parikan piha koki muodonmuutoksen Kotoisa-ohjelmassa.

Salatut elämät -sarjasta tutun pariskunnan Sara ja Mikko Parikan kodin piha laitettiin kuntoon Kotoisa-ohjelmassa. Sara ja Mikko jättivät kodin pariksi viikoksi lapsiensa Matildan, Mimosan ja Melinan kanssa, kun Kotoisan tiimi touhusi pihalla.

Perheen koti valmistui viime vuonna, mutta omakotitalon pihalle he eivät olleet tehneet vielä mitään. Perhe odotetusti jännitti lopputulosta, mutta olivat mielissään, ettei heidän tarvinnut osallistua millään tavoin pihan tekemiseen.  

– Ajattelisi, että se on hirveää odottaa pihan valmistumista, tietämättä mitä tulee. Rakentamisen jälkeen minä ja Mikko olimme molemmat, halleluja, haasteita tulee varmasti olemaan, mutta he eivät ainakaan soita meille, Sara naureskelee.

– Se tuntui aika upealta, ettei tarvinnut itse olla ollenkaan mukana tekemisessä. Kun rakennutimme taloa, niin olimme koko ajan sisällä kaikista haastavista asioista. Tuo oli sellainen projekti, jonka sai täysin ulkoistaa. Jos tämä palvelu olisi tarjolla tällaisenaan, niin voisin suositella jokaiselle.

Parikat ovat tyytyväisiä uuteen ja upeaan pihaansa, jonka he maksoivat omasta pussistaan. Sara myöntää, että kaikki heidän toiveensa toteutuivat, jopa paljon enemmänkin.

– Meillä oli budjetti ja maksoimme pihastamme kunnon summan, se oli kymmeniä tuhansia euroja. Moni ajattelee, että jos pääsee tv-ohjelmaan, se on ilmaista, ei ole.

– Työstä maksetaan, mutta mukana on tietysti sponsoreita. Jokaisella, joka pääsee ohjelmaan, on tosi hyvä tilaisuus saada piha kerralla kuntoon.

Kotoisa MTV3-kanavalla keskiviikkoisin kello 20. Koko kauden jaksot katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja