Sara Chafakin bikinikuvat ilmestyivät kruunaamisen jälkeen ulkomaalaismedioihin – ex-missi pohtii, kuinka misseys on muuttunut kymmenessä vuodessa

8:10
Sara Chafakista julkaistiin ulkomaalaisissa medioissa paparazzikuvia pian kruunaamisen jälkeen. Mitä silloin tapahtui? Katso videolta.

Oman kokkikirjan julkaissut Sara Chafak kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2012.

Vuonna 2012 Miss Suomeksi kruunattu Miss Suomi Sara Chafak teki uuden aluevaltauksen ja julkaisi ensimmäisen ruokakirjansa. Uutisaamussa vieraillut Chafak kertoi haaveilleensa omasta ruokakirjasta pitkään ja sen toteuttamiseen meni vuosia. 

– Koen, että nyt oli täydellinen aika tälle. Yksi haave oli, kun menin kokkikouluun, että saan joskus oman tv-ohjelman ja kirjan. Siitä muutamia vuosia myöhemmin sain ohjelman ja tämä oli vielä isona haaveena, nyt se oli siinä, Chafak iloitsee.

Miten Chafakin avomies Jeffrey Lawman liittyy uutuuskirjaan? Katso yllä olevalta videolta.

Kymmenen vuotta sitten Miss Suomeksi kruunattu Chafak on onnistunut työllistämään itsensä media-alalla kruunaamisen jälkeen.

– Kaiken näköistä on päässyt tekemään. Ihan huikean paljon tv-ohjelmia, ja olen tehnyt somestani itselleni ammatin. Se on vaatinut pitkäjänteisyyttä näiden vuosien aikana ja sisäistä vahvuutta, kun kuitenkaan tämä media-ala ei ole sitä helpointa tai julkisuudessa eläminen ei ole aina helpoimmasta päästä.

Chafak myöntää, että misseys on muuttunut kymmenen vuoden aikana paljon.

– Kun minä voitin, niin silloin tuli Instagram. Ei sitä voinut kuvitellakaan, että siitä saisi tehtyä itselleen ammatin tai että sillä pystyy tekemään töitä. Silloin tehtiin paljon enemmän ”fyysisempiä” asioita, esimerkiksi messuja, juontoja, tv-ohjelmia ja kuvauksia lehden kanteen.

– Tänä päivänä, kun sinä olet kruunattu missiksi tai kiertueella, se on aika somepainotteista saman tien ja siinä pystyy rakentamaan omaa uraansa.

Chafakista julkaistiin ulkomaalaisissa medioissa paparazzikuvia pian kruunaamisen jälkeen. Mitä silloin tapahtui? Katso videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja