Sara Chafakin upeat bikinikuvat useilla sivustoilla – katso

Miss Suomi Sara Chafak on jälleen noteerattu maailmalla. Katso miten upeita kuvia Sarasta leviää eri sivustoilla.

Sara Chafakin maailmanvalloitus alkoi helmikuussa, kun paikalliset paparazzit huomasivat eksoottisen kaunottaren Miamin-lomalla. Sarasta otetut bikinikuvat ilmestyivät pian julkkisten kuviin erikoistuneelleHawt Celebs -sivustolle, josta ne levisivät kulovalkean tavoin useille muille sivustolle, blogeihin ja keskustelupalstoille.

Kuvissa Sara kuljeskeli rannalla ja vedessä pikkuruisissa bikineissä. Pian Sarasta ilmestyi lisää paparazzien otoksia. Uudemmissa kuvissa kaunotar nähdään punavalkoisissa bikineissä yhdessä poikaystävänsä kanssa.

– Tämä on ihan mielenkiintoista. Jotenkin todella outoa ja hassua, mutta myös tosi makeeta. Olen imarreltu siitä, että minut noteerataan näin isossa maassa. En kyllä tiedä, mistä tämä johtuu, Sara iloitsi MTV3.fille helmikuussa.

Saraa hehkutettiin helmikuun kolmantena viikonloppuna jenkkisivustoilla ja pian sen jälkeen jopa brittiläinen lehtiDaily Mail noteerasi suomalaiskaunottaren julkaisemalla ison jutun Sarasta ja hänen bikinikuvistaan verkkosivuillaan. Julkkiksiin keskittyvä Daily Mail on Britannian toiseksi suosituin sanomalehti, joten Miss Suomen saamaa kansainvälistä medianäkyvyyttä voidaan pitää harvinaisena saavutuksena.

Kun tiedotusvälineille selvisi Saran olevan hallitseva Miss Suomi, alkoivat välittömästi spekulaatiot Miss Universum -kisamenestyksestä. Yhdysvaltalaiset sivustot ovat veikanneet suomalaiskaunottaren raivaavan tiensä jopa finaaliin saakka.

Pick me Up -sivustoon julkaisi suomalaiskaunottaresta 15 kuvan sarjan, jossa oli uusia, seksikkäitä kuvia Sarasta. Jo ennestään julkaistujen valko-punaisten bikinien lisäksi Saralla on yllään ruskeat bikinit, joiden kupeissa on hopeiset somisteet.

Miss Suomi Sara Chafak sekä perintöprinsessat Sabina Särkkä ja Viivi Suominen herättävät huomiota myös Turkissa, kun missikolmikko piipahti siellä huhtikuun puolivälissä.

Pienen tauon jälkeen Sara huomioitiin maailmalla jälleen huhtikuussa, kun neito pääsi Hollywoodin kuumimpien bikinivartaloiden listalle amerikkalaisella zimbio.com-sivustolla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat