Sanna Ukkola ei kadu Olet mitä syöt -ohjelmaan osallistumista – muun muassa nämä asiat muuttuivat elämässä

4:24
Toimittaja Sanna Ukkola osallistuu Olet mitä syöt -ohjelman uudelle kaudelle: "Ei tarvinnut miettiä hetkeäkään"

Olet mitä syöt -ohjelman uudella kaudella nähdään 12 julkisuudesta tuttua henkilöä.

Toimittaja Sanna Ukkola nähdään Olet mitä syöt -sarjan parhaillaan pyörivällä kaudella. Ukkola avasi ajatuksiaan ohjelmaan osallistumisesta VIDA-aamiaistilaisuudessa. Hän kertoo, että oli itseasiassa toivonutkin saavansa kutsun ohjelmaan, eikä osallistumista tarvinnut tästä syystä miettiä kahdesti.

Ukkola kertoo kärsineensä pitkään jojolaihduttamisesta, jossa apuvälineenä toimivat laihdutukseen tarkoitetut pussiruoat. Kaloriköyhät pussiruoat saivat toimittajan aineenvaihdunnan hidastumaan ja painon heittelemään.

– En ole koskaan ollut semmoinen, että tykkäisin tai haluaisin laihduttaa, Ukkola kertoo jatkaen, että oli on-off-laihdutuskierteessä ikään kuin vastentahtoisesti.

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka kuitenkin tarjosi toimittajalle auttavaa kättään, ja näin ollen Ukkolan ruokailutottumukset laitettiin kerralla uusiksi. Pussiruoat vaihdettiin viiteen ateriaan päivässä, ja nyt Ukkola kertoo voivansa syödä normaalisti.

Olet mitä syöt -ohjelmaan osallistuminen auttoi Ukkolaa löytämään ruokailutottumuksiinsa rytmiä.

– Olen normalisoinut syömisen ja ruokailun, ja suhtaudun ruokaan ihan eri tavalla kuin ennen ohjelmaa, mikä on tosi iso asia, koska ruoka on joka päivä arjessa mukana, Ukkola sanoo.

Pussiruokien Ukkola paljastaa olevan taakse jäänyttä elämää. Lisäksi hän kertoo, että Olet mitä syöt -ohjelmassa hän urheili viisi kertaa viikossa, ja yrittää pitää tästä kiinni edelleen. Personal traineria Ukkola tapaa kerran viikossa.

Olet mitä syöt alkaa ke 22.9. klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja