Sandra Bullock tänään 50 vuotta – harkitsee jättävänsä Hollywoodin

Tänään tasan 50 vuotta täyttävä Sandra Bullock on saanut tarpeekseen Los Angelesista ja suunnittelee muuttoa kotikonnuilleen Texasiin.

Näyttelijäkaunotar Sandra Bullock täyttää tänään täydet 50 vuotta. Pitkällä urallaan nainen on tullut tutuksi monista menestyselokuvista kuten Speed, Crash ja Gravity. Tähti muistetaan myös useiden komediaelokuvien hauskuuttajana.

Vuosien aikana Bullock on elokuvauransa lisäksi saanut julkisuutta myös yksityiselämänsä käänteiden vuoksi. Naisen avioliitto Jesse Jamesiin päättyi vuonna 2010 miehen jäätyä kiinni lukuisista syrjähypyistä liiton aikana.

Suhderintaman epäonni on laajentunut myös naisen asumiskuvioihin, sillä kesäkuussa Bullock sai kaamean herätyksen kun tuntematon mieshenkilö onnistui tunkeutumaan naisen kotiin tämän nukkuessa. Useita tunteja talossa viettänyt fanaattinen ihailija saatiin paikalta kiinni. Daily Mail -lehden mukaan tapaus on kuitenkin säikäyttänyt Bullockin niin, että nainen harkitsee jättävänsä Hollywoodin kokonaan.

Viimeinen niitti oli, kun tähti sai kuulla tunkeutujan kotoa löytyneestä asekätköstä.

– Sandra ei voinut uskoa että mies onnistui pääsemään hänen kotiinsa. Hänellä on korkeat piikkilangoitetut aidat ja viimeisintä huutoa oleva turvajärjestelmä, lehden lähde kertoo.

Lähteen mukaan tapaus jätti Bullockiin sellaisen jäljen, että nainen on nyt aikeissa muuttaa takaisin kotikonnuilleen, Texasin osavaltiossa sijaitsevaan Austiniin. 4-vuotiaan Louis-pojan adoptioäiti omistaa talon myös New Orleansista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja