Sandra Bullock on tyrmäävä 48-vuotias

Viidenkymmenen vuoden ikää kovaa vauhtia lähestyvä Sandra Bullock ei ole vanhentunut vuosien varrella lainkaan. Katso upeat kuvan naisesta!

Näyttelijäkaunotar Sandra Bullock tähdittää Subin lauantaielokuvaa Speed – kuoleman kyydissä. Keanu Reevesin rinnalla suosioon nousseessa toimintaelokuvassa näyttelevä nainen on ollut Hollywoodin kärkikastia jo monen vuosikymmenen ajan, vaikka sitä ei päällepäin uskoisikaan.

Jo 80-luvulla uransa valkokankaalla aloittanut Bullock juhlii viisikymmenvuotisjuhliaan jo puolentoista vuoden kuluttua. Lukuisien kassamagneeteiksi nousseiden hittielokuvien lisäksi vuosien varrelle on mahtunut yksityiselämän iloja ja suruja.

Vuonna 2010 Bullockin elämää mustasi sotkuinen ero ex-mies Jesse Jamesista. Parin viisivuotinen avioliitto kariutui Jamesin jäätyä kiinni useista syrjähypyistä. Eron jälkeen mies on myös nöyryyttänyt Bullockia julkisuudessa laukomillaan ala-arvoisilla kommenteilla.

Eron jälkeen Bullock ei kuitenkaan jäänyt yksin, sillä tähti adoptoi samana vuonna syntyneen poikavauva Louisin. Adoptioprosessi oli alkanut alun perin yhdessä Jamesin kanssa, mutta eron yllätettyä Bullockin nainen päätyi adoptoimaan lapsen yksinhuoltajana.

Raskaatkaan elämänkäänteet eivät ole hetkauttaneet tähteä, joka näyttää edelleen yhtä hehkeältä kuin uransa alkuaikoina. Katso kuvat tähdestä:Sandra Bullock on tyrmäävä 48-vuotias

SPEED – KUOLEMAN KYYDISSÄ Subilla lauantaina 29.12. kello 21.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja