Samsung vahvisti: Bixby-näppäimen muutosmahdollisuus päivityksenä vanhempiinkin malleihin

Galaxy S10 -puhelinten yhteydessä Samsung muutti käytäntöjään Bixby-näppäimen suhteen. Käyttäjät voivat jatkossa vaikuttaa siihen, mitä näppäimestä tapahtuu. Samsung on vahvistanut, että Bixby-näppäimen uudet jutut tulevat päivityksenä myös vanhempiin puhelimiin, kertoo The Verge.

Ensimmäisen Bixby-näppäimellä varustetut puhelimet olivat Galaxy S8 ja Galaxy S8+. Tämän Bixby-näppäin tuli Galaxy Note8:aan, Galaxy S9 -puhelimiin sekä Galaxy Note9:ään. Nämä kaikki saavat päivityksen mukana mahdollisuuden vaikuttaa Bixby-näppäimeen.

Päivitys tulee Bixbyyn omana pienempänä päivityksenään. Samsung-puhelimessa täytyy kuitenkin olla Android 9 Pie ja One UI, jotta Bixbyn uudet ominaisuudet tulevat.

Samsung on paneutunut tiedotteessaan tarkemmin Bixbyn muutoksiin. Jatkossa Bixby-näppäimellä voi ääniavustajan avaamisen lisäksi avata jonkun muun sovelluksen tai suorittaa nopeita Quick Commands -toimintoja. Niitä voi olla esimerkiksi yötila, jonka aktivoimalla puhelin menee älä häiritse -tilaan, poistaa Always On -näytön päältä, asettaa herätyksen seuraavalle päivälle ja kertoo huomisen sään ja agendan.

Bixby avautuu aina sillä komennolla, jota käyttäjä ei ole määrittänyt. Jos esimerkiksi käyttäjä on valinnut, että yhdellä painalluksella avautuu Twitter, avautuu Bixby kaksoispainalluksella. Molempia komentoja käyttäjä ei voi määrittää uudelleen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja