Salkkarit-tähdet kirmasivat kesälomalle – Monika Lindeman aurinkoisessa selfiessä kahden sarjan jättäneen naisnäyttelijän kanssa

24:20
Salatut elämät -tähdet juhlatunnelmissa! Kurkkaa sarjan kulisseihin ja tutustu rakastettuihin hahmoihin Salatut elämät -päivän juhlalähetyksen välityksellä!

Salatut elämät -sarjan näyttelijät juhlistivat kesälomansa alkamista aurinkoisissa tunnelmissa.

Salatut elämät -sarja ei ole vielä jäänyt kesätauolle, mutta sarjan tähdet aloittivat kesälomansa viime viikonloppuna. Näyttelijät juhlistivat lomansa alkua aurinkoisessa säässä rantakalliolla monien muiden helsinkiläisten tapaan.

Mukana oli Instagramissa julkaistujen kuvien ja videoiden perusteella myös joitain sarjan jättäneitä näyttelijöitä. Sekä Sabrina Mustavaaran roolista tuttu Ilona Chevakova että Linda Eerikäisen roolista hiljattain äitiyslomalle jäänyt Monika Lindeman julkaisivat molemmat Instagramissa aurinkoisen selfien, jossa he poseeraavat yhdessä jo vuosi sitten sarjan hyvästelleen Kerttu Rissasen kanssa.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

– Vieläkin leijun viikonlopun energialla eteenpäin, Lindeman hehkutti.

– Mikä kesä, Chevakova puolestaan tunnelmoi omalla tilillään.

Lindeman julkaisi samalla kertaa myös toisen kuvan, jossa rantakallioilla poseeraavat hänen ja Chevakovan lisäksi myös kollegat Konsta Hietanen, Tuuli Mattila, Inna Tähkänen ja Johanna Anttila.

Hietanen paljasti puolestaan jo aiemmin omalla Instagram-tilillään kesätauon Salkkareista alkaneen, kun hän julkaisi viime viikon loppupuolella selfien sarjassa lapsiaan näyttelevien Sofia Lehtisen ja Elmeri Ylä-Raution kanssa. 

– Kesähuili alko Kajandereil, Hietanen kirjoitti viitaten Salkkarit-perheeseensä.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja