Salkkarit-näyttelijä Viidakon tähtösiin: Poikani vastusti viidakkoa

Yksi yllättävimmistä Viidakon tähtösten toisen kauden kisaajista on Salatut elämät -sarjastakin tutuksi tullut Susanna Indrén. Kaikki naisen lähipiiristä eivät suhtautuneet pestiin suopeasti.

Viidakon tähtöset -sarjan toisen kauden kokoonpano paljastettiin tänään. Mukana nähdään tälläkin kaudella monta odottamatonta nimeä, mutta yksi suurimmista yllättäjistä on pitkän linjan näyttelijä Susanna Indrén. Salatuista elämistäkin tuttu kahden pojan äiti näki viidakkoon lähtemisen mielenkiintoisena haasteena ja suhtautui siihen avoimin mielin – mutta kaikki naisen lähipiiristä eivät olleet ideasta yhtä mielissään.

– Kyllä siinä jokunen aika meni kun joutui puhumaan 21-vuotiaan esikoisen ympäri, että äiti lähtis nyt tällaiselle työkeikalle. Hän oli välittömästi sitä mieltä, että ei missään nimessä – hän muuttaa maasta ja vaihtaa sukunimen, Susanna paljasti ennen viidakkoon suuntaamistaan.

Susannan iloksi esikoislapsen voimakas vastustus alkoi kuitenkin hälvetä, kun uutista oli ehditty sulatella hetki.

– Hän on jo alkanut antaa minulle ohjeita, että miten kannattaa toimia!

Mitä roolia Susanna ei tahdo viidakossa ottaa?

Millä tavoin uudet tähtöset kuvailevat itseään ja miksi he lähtevät viidakkoon?

VIIDAKON TÄHTÖSET 2. kausi Subilla torstaisin klo 21, alkaen 11.4. Viime kauden parhaita nettipaloja katsottavissa ohjelman nettisivuilla: sub.fi/viidakontahtoset

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat