Salkkarit-hahmo järkyttyy, kun hänen perheenjäsenensä tuodaan tajuttomana sairaalaan – katso dramaattinen kohtaus ennakkoon!

1:10
Katso maistiaiset maanantain Salkkarit-jaksosta yllä olevalta videolta!

Maanantaina nähdään Salkkarit-kauden toiseksi viimeinen jakso. Jaksossa Susu järkyttyy, kun hänen poikansa tuodaan sairaalaan. 

Maanantain Salatut elämät -jaksossa tajuton Matias on tuotu sairaalaan. Matiasta aletaan valmistella leikkaukseen Kallen johdolla. Susun tuska kasvaa, kun hän ei saa yhteyttä Mikiin, jolla on puhelin suljettuna.

Samaan aikaan Miki rentoutuu yksikseen mökillä. Honkaset yrittävät uskoa Matiaksen toipuvan, kun Kalle rauhoittelee pelkoa Matiaksen tilanteen suhteen.

Seuraavana aamuna Honkaset huolestuvat, kun Kalle kertoo Matiaksen tilanteen pahentuneen. Matias on jouduttu vaivuttamaan koomaan kasvaneen aivopaineen takia.

Marika lähtee hakemaan Mikin mökiltä. Mikin luokse ajavan Marikan kiire ja huoli kasvavat, kun radiossa varoitetaan lähestyvästä myrskystä.

Katso maistiaiset maanantain Salkkarit-jaksosta yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja