Salkkareihin saapuu uusi kaunotar, joka pistää parisuhdepakat sekaisin Pihlajakadulla: "Kiira tulee hyvällä ja pirtsakalla asenteella"

2:56
Viekas Kiira saapuu pian hämmentämään Pihlajakadun parisuhdepakkaa!

Johanna Ruonalan näyttelemä Kiira saapuu Salatut elämät -sarjaan jo aivan lähiaikoina. Näyttelijä lupaa, että tiedossa on kiinnostavia suhdekiemuroita.

Ovet ovat viime aikoina käyneet Pihlajakadulla jonkun verran, mutta Salatut elämät -fanien iloksi ruutuun saadaan pian ruutuun myös uusia kasvoja. Yksi uusista Salkkarit-näyttelijöistä on Johanna Ruonala, joka tullaan näkemään televisiossa jo joulukuun alussa.

– Hahmoni on viekas Kiira, joka saa vähän parisuhdepakkoja sekaisin Salkkareissa, Ruonala kertoo MTV Uutisille hahmostaan.

– Kiira tulee sarjaan hyvällä ja pirtsakalla asenteella.

Kiiralla ei ole Ruonalan mukaan Pihlajakadulla sukulaisia, mutta tarkkasilmäisimmät saattavat muistaa hänet sarjasta.

– Kiira oli keväällä lentämässä helikopteria kaudenpäätösjaksossa, hän kertoo.

Ruonala on alun perin koulutukseltaan puheviestinnän maisteri, ja löysi sitä kautta näyttelemisen pariin. Sittemmin myös näyttelemistä opiskellut nainen on nähty aiemmin muun muassa Keihäsmatkoissa ja Moderneissa miehissä.

Kuinka Ruonala päätyi mukaan Salkkareihin ja oliko sarja hänelle ennestään tuttu? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja