Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareiden juonipaljastukset julki! Kaksikko huumataan kesken treffi-illan – kiidätetään tajuttomana sairaalaan

0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Sampo ja Sabrina päätyvät viinittelemään yhdessä Sabrinan luo. Kaksikko nauttii toistensa seurasta ja tilanne alkaa sähköistyä, mutta sitten kumpikin menettää tajuntansa. Samassa joku tulee sisään asuntoon. Aino ihmettelee Violalle, kun Noel on kadonnut eikä vastaa puhelimeen. Samaan aikaan Sabrina ja Sampo retkottavat tajuttomina.

Sabrina ja Sampo heräävät sairaalasta, eivätkä saa tietää pelastajansa henkilöllisyyttä. Sampo tarjoaa Sabrinalle turvaa ja päättää ottaa tämän kommuuniin asumaan. Kun kaksikko tulee kotiin, Noel on heitä vastassa ja kertoo pelastaneensa pariskunnan. Sampo saa Sabrinan ja Ainon epäilemään, että Noel myrkytti viinin. Noel suuttuu. Sabrina ei ymmärrä, miksi Noel ensin saattaisi heidät vaaraan ja sitten pelastaisi.

Anna kyselee Ressulta Nellasta, mutta poika ei kerro edelleenkään Nellan raskaudesta. Ressu odottaa kahvilassa Annaa, kun Nella tulee paikalle ja ilmoittaa ratkaisustaan. Ressu menee hämilleen tiedosta, sillä hänen on päätettävä, millaisen roolin hän haluaa tulevan lapsensa elämässä. Pienen sulattelun jälkeen hän kertoo yllättävän päätöksensä Nellalle. 

Lasse on raivoissaan Ismolle tämän Jutalle lähettämästä kukkakimpusta ja vetää Ismoa turpiin. Myöhemmin Ismo puhkeaa Jutan vuoksi surulliseen itkuun saunan pukuhuoneessa, kun Lasse ilmestyy ovenrakoon ja liikuttuu tahtomattaankin.

Elina kieltäytyy Samulin kuullen Karin pyynnöstä muuttaa Taalasmaille. Hän kohtaa mielensä pahoittaneen Noelin ja lohduttaa tätä. He lähentyvät Noelin valittaessa kohtaloaan ja muistellessa heidän yhteisiä hetkiään.

Susu yrittää vakuuttaa Mikille, että illan tupareista tulee onnistuneet. Miki ja Susu ilahtuvat, kun Elina, Noel ja Aino lupaavat saapua juhliin. 

Tupareissa Elina joutuu myöntämään Samulille, että Noel on hänen Lontoossa tapailemansa mies. Kalle vaivaantuu, kun kylpytakkiset Ismo ja Lasse päättävät liittyä mukaan juhliin. Ismoon ja Lasseen tahoillaan kyllästyvät Miki ja Susu pakenevat vessaan.

3832: Majuri vasten kauppiasta – pump pump
3833: Ken vois liekin sammuttaa?
3834: Taalasmaat 2.
03835: Leipää ja kuolaa
3836: Aino ja vihollinen vuoteessa

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja