Mainos

Salama surmasi Liperissä

Salama surmasi 18-vuotiaan nuoren miehen aamupäivällä Joensuun lähellä Liperissä. Onnettomuus sattui hieman ennen kymmentä.

Poika oli isänsä apuna raivaussahalla metsäaukean lähellä, kun salama iski parin metrin päähän pojasta. Poika kuoli ilmeisesti heti. Outokummun poliisi tutkii onnettomuutta.

Ukkonen tehnyt tuhojaan myös muualla SuomessaUkkosmyrskyn vuoksi runsaat 20000 taloutta jäi eri pituisiksi ajoiksi ilman sähköä Etelä-Savossa torstaina. Sähkökatkokset kestivät paikoin useita tunteja. Vikoja korjataan todennäköisesti vielä huomennakin.

Ukkonen on viivästyttänyt myös junaliikennettä Itä-Suomessa. VR:n rataverkosta ukkosesta ovat pahiten kärsineet Savon rata sekä Kouvolan ja Vainikkalan radat, joilla junaliikenne on myöhästellyt turvalaitevikojen takia. Luumäen itäpuolella radalle kaatui myös puita.

Tänään iltapäivällä Tampereen seutua huuhtonut rankkasade on puolestaan aiheuttanut runsaasti vesivahinkoja. Vesi tulvi rakennuksiin, koska sadevesiviemärit eivät kyenneet siirtämään poikkeuksellisen suurta vesimäärää pois. Hätäkeskuksen mukaan vesivahinkoilmoituksia tuli kymmenittäin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.