Mainos

Sähkötupakan räjähdys tappoi miehen Yhdysvalloissa – palomiehet löysivät palavasta huoneesta

0:33

Yhdysvaltojen Floridassa mies kuoli toukokuun alkupuolella sähkötupakan räjähdettyä, kertoo Tampa Bay Times. Tapauksesta ovat sen jälkeen raportoineet useat kansainväliset mediat.

Jutun videolla tapaus vuodelta 2016, kun sähkötupakan akun räjähtäminen ruokakaupassa tallentui valvontakameraan Britanniassa.

Sähkötupakan räjähtäessä siitä oli lentänyt osia 38-vuotiaan miehen päähän haavoittaen häntä kuolettavasti. Sähkötupakka oli myös sytyttänyt tuleen huoneen, josta palomiehet löysivät hänet.

Tällä viikolla julkaistu ruumiinavausraportti vahvisti sähkötupakan aiheuttaneen miehen kuoleman. Tapaus sattui lähellä Tampaa sijaitsevassa St. Petersburgin kaupungissa.

Räjähtäneen sähkötupakan oli valmistanut filippiiniläinen Smok-E Mountain-yritys.

Useita loukkaantumisia USA:ssa

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun sähkötupakan räjähdys aiheuttaa Yhdysvalloissa kuoleman, kertoo Washington Post. Maan viranomaisten tilastoihin on raportoitu 133 sähkötupakan aiheuttamaa loukkaantumista, joista 38 on ollut vakavia. Tilastot kattavat vuodet 2009–2016.

Tietojen mukaan räjähdykset tapahtuvat usein yllättäen aiheuttaen voimakkaan äänen, savua, liekkejä ja voimakkaan akun purkautumisen. Räjähdyksen tarkasta syystä ei yhdysvaltalaisviranomaisten mukaan ole tarkkaa tietoa, mutta syyksi arvellaan litiumioniakkuja.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.