Roope Salmisen podcastille jatkoa – ensimmäinen kausi niittänyt hurjaa suosiota: "Jokainen jakso hipoo kuusinumeroisia lukuja"

0:43
Roope Salminen kertoi podcastissaan olevansa alkoholisti. Videolla Salminen kommentoi riippuvuuttaan viime maaliskuussa.

Roope Salmisen podcast-sarja Kolme käännekohtaa saa jatkoa.

Suosiota ja kohua niittänyt podcast Kolme käännekohtaa saa jatkoa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska. Sarjaa vetää juontaja-näyttelijä Roope Salminen.

Podcastin idea on, että jokaisen jakson vierailija jakaa elämästään kolme merkittävintä käännekohtaa. Salminen kertoi podcastin ensimmäisessä jaksossa muun muassa alkoholiriippuvuudestaan

Salminen paljastaa, ettei ajatellut podcastin saavuttavan mittavaa suosiota. Ajatus intiimien asioiden jakamisesta tuntui hänen mukaansa jopa pelottavalta. 

– Olen ollut erittäin iloinen vastaanotosta. Perustaessamme podcastia ajattelin, että jos tätä yli 100 ihmistä kuuntelee, olisin todella hämmentynyt. Pelkästään sadalle ihmiselle jutteleminen intiimisti tuntui pelottavalta ajatukselta, Salminen kertoo MTV Uutisille.

Suosio on kuitenkin ollut hurjaa. Jaksoja tehdessä keskitytään kuitenkin olennaiseen, eikä lukuihin.

– Jokainen jakso hipoo kuusinumeroisia lukuja. Sitä ei pidä ajatella podcastia nauhoittaessa, vaan teemme ohjelmaa edelleen samalla tavalla. Siinä on vain minä ja toinen tyyppi höpöttämässä studiossa. 

– On ollut hassua miten keskustelu on tekohetkellä tuntunut niin intiimiltä ja meidän kahden väliseltä. Yhdestä jaksosta on parhaimmillaan saattanut tulla vaikka tuhat viestiä siitä, kuinka merkityksellinen keskustelu on kuuntelijalle ollut, Salminen hämmästelee.

– Kaikki kunnia vieraillemme. He ovat kertoneet huippuja tarinoita ja ne ovat löytäneet yleisönsä. 

Salminen kokee, ettei osaa valita tarinoista muutamaa itselleen mieluisinta. Elämänmakuiset tarinat kuitenkin kiehtovat.

– Jos täytyy jotain valita niin kaikki sellaiset vieraat, jotka ovat uskaltaneet valita käännekohdakseen muitakin kuin uraan liittyviä asioita, ovat olleet suosikkejani, hän sanoo. 

Seuraavalla kaudella luvassa on Salmisen mukaan "isoja nimiä". 

– Toivon, että seuraavasta kaudesta tulee vielä isompi kuin ensimmäisestä. Totta kai täytyy sanoa myös ääneen se, että ohjelmassa on mukana muutama unelmavieras, joiden lähestyminen tuntui aika utopistiselta.

– Muutama todella iso nimi on ilmaissut kuuntelevansa tätä podcastia ja toivon, että saan heidät vieraaksi ensi kaudelle. Uskon, että podcastissa kuullaan mielenkiintoisia keskusteluja, mikäli vieraaksi saadaan ihan yhteiskunnan huipulta vieraita. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja