Niko Saarisen lapsuudenhaave toteutuu –  debytoi radiojuontajana Rosanna Kuljun kanssa

6:01
Niko Saarinen erosi alkukesästä. Videolla hän puhuu ex-suhteestaan.

Niko Saarinen juontaa elokuun NRJ:n iltalähetyksiä Rosanna Kuljun kanssa.

Somevaikuttaja Niko Saarinen yllättää elokuussa debytoimalla NRJ:n radiojuontajana yhdessä Rosanna Kuljun kanssa. Kyseessä on Veronica Verhon sijaisuus, kun tämä on kuvaamassa Love Island Suomi -ohjelmaa. 

Radiojuontajuus on Saariselle erityisen mieleinen pesti, sillä kyseessä on hänen haaveammattinsa.

– Olen haaveillut radiojuontajuudesta lapsesta asti ja läpi julkisen urani. Se on ollut toiveammattini, Saarinen kertoo MTV Uutisille.

Aisaparina hänellä on yhteisestä podcastistakin tuttu Rosanna Kulju. Kaksikko luotsaa NRJ:n iltalähetystä persoonallisella otteellaan.

– Olemme pitäneet treenejä Rosannan kanssa, joten tiedossa on aika hervotonta menoa. Toki menemme myös tilanteen mukaan. Meille sanottiin, että tehkää mitä haluatte ja olkaa omia itsejänne. Se lupaus kyllä lunastetaan, Saarinen naurahtaa.

Kaksikko tutustui yhteisen podcastin myötä.

– Dynamiikkamme toimii ja on huippua päästä tekemään lähetyksiä hänen kanssaan.

Saarinen erosi alkukesästä ja on sittemmin viettänyt sinkkukesää. Hän on päivittänyt sosiaalista mediaa aktiivisesti – milloin festareilta, milloin mökkilomalta.  

– Olen viettänyt sinkkukesää. Olen juhlinut todella paljon ja kiertänyt ympäri Suomea. Olen ottanut todella rennosti, sillä minulla ei ole ollut kesälomaa vuosikausiin. 

Someen ilmestyi hiljattain myös peiliselfie, jossa näkyy myös Saarisen paljaat pakarat. Samainen kuva on myös hänellä esillä deittisovelluksessa.

– Ajattelin laittaa parastani, jos vaikka löytyisi lomaromanssi, hän hykertelee.

Toistaiseksi rakkaus ei ole kuitenkaan tärpännyt.

– Mitään vakavaa ei ole löytynyt. Rakkaus tulee sitten jos tulee ja se yllättää aina silloin, kun sitä vähiten odottaa. Pidetään peukkuja, siihen tarvitaan koko Suomen sympatiat ja rukoukset.

Loma on saanut Saarisen myös pohtimaan omaa julkisuuttaan ja ennen kaikkea yksityisyydenpuutetta. 

– Olen kesän aikana kyseenalaistanut aika paljon jatkuvaa esilläoloa ja sitä, ettei minulla ole yksityisyyttä. Sellaiset asiat ovat pyörineet mielessä. Sitten kuitenkin ne pitää koittaa laittaa sivuun ja yrittää päästä yli niistä fiiliksistä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja