Roope Salmisen ja Helmi-Leena Nummelan lapsi viettää ensimmäistä syntymäpäiväänsä – harvinainen kuva julki

6:23
Roope Salminen kertoo, kuinka yhdisti pandemiavuonna työt ja vanhemmuuden: "Sain olla tosi paljon hänen kanssaan"

Näyttelijäpariskunta Roope Salmisen ja Helmi-Leena Nummelan pienokainen täytti perjantaina vuoden.

Putouksesta tutun näyttelijäpariskunnan Roope Salmisen ja Helmi-Leena Nummelan pienokainen vietti ensimmäistä syntymäpäiväänsä. 

Nummela julkaisi perjantaina Instagram-tilillään merkkipäivän kunniaksi kaksi kuvaa. Ensimmäisessä otoksessa on kukkia ja syntymäpäiväkakku. Toisessa kuvassa Nummela puolestaan imettää lastaan. 

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

– Rakas lapsi, maailman ihanin olento tänään 1 vuotta!!!! Ekassa kuvassa oma tuotos mangojuustokakun muodossa (oon tosi ylpee, en oo leiponut vuosiin). Tokassa kuvassa oma tuotos ihmislapsen muodossa, sekä iltahämärä, joka enteilee imetystaipaleen loppua (oon tosi ylpee molemmista). Ihanaa viikonloppua! Rakkaus voittaa, Nummela kirjoitti kuvien yhteydessä.

Nummela ja Salminen ovat olleet alusta pitäen hyvin tarkkoja lapsensa yksityisyydestä. Pari ei ole esimerkiksi kertonut julkisuudessa edes lapsensa sukupuolta tai näyttänyt hänen kasvojaan kuvissa, joita he ovat kaikkiaan julkaisseet hyvin säästeliäästi. Pienen syntymäpäiväsankarin kasvoja näy myöskään Nummelan tuoreimmassa julkaisussa. Hän on peittänyt ne sydän-emojilla.

Salminen kertoi MTV Uutisille jo ennen lapsen syntymää, että vanhemmat aikovat pitää julkisista ammateistaan huolimatta lapsensa poissa julkisuudesta.

– Lapsi ei voi vaikuttaa itse siihen, mihin perheeseen hän syntyy, hän sanoi.

Salminen ilmoitti myös esikoisensa syntymästä tiedotettuaan, ettei aio myöskään julkaista sosiaalisessa mediassa aiheeseen liittyvää sisältöä.

– Tämä on viimeinen päivitys, jonka tästä aiheesta teen - ei siksi, ettenkö pakahtuisi ylpeydestä ja onnesta, vaan siksi, että tämä nuori henkilö saa tehdä omat valintansa yksityisyytensä suhteen sitten kun on siihen kykenevä, Salminen kirjoitti vuosi sitten Instagramissa.

Esimerkiksi ensimmäisenä isänpäivänään hän julkaisi kuitenkin kuvan vaunulenkiltä.

– Kiitos Eppu Salminen ja muut osalliset siitä, että saan olla olemassa. Tää on ollut tähän asti ainakin tosi kiva reissu, hän kirjoitti tuolloin ja muisti omaa isäänsä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja