Roope Salminen joutui tiukalle kuurille alastonkohtauksen vuoksi: "Tässä tavoitellaan kuitenkin kansainvälistä yleisöä"

4:49
Roope Salminen joutui laittamaan kehonsa äärimmilleen alastonkohtausta varten!

Elokuvaan lisättiin alastonkohtaus vain kaksi viikkoa ennen kuvauksia. 

Järvenpäässä kuvataan parhaillaan suomalaista Lunastajat-elokuvaa. Kyseessä on yhteen omakotitaloon sijoittuva tarantinomainen trilleri.

Yksi elokuvan näyttelijä on juontajan roolistakin tuttu Roope Salminen. Hän kertoo MTV Uutiset Livelle, kuinka elokuvan käsikirjoittaja ja ohjaaja yllättivät hänet kaksi viikkoa ennen kuvausten alkamista.

– He lisäsivät kahden viikon varoitusajalla käsikirjoitukseen minun roolihahmolleni alastonkohtauksen, Salminen toteaa MTV Uutiset Livelle.

Salminen joutui tiukalle kuurille roolinsa vuoksi. Hän kertoo tehneensä itselleen nesteenpoiston.

– Saadaan lihakset hyvään pumppiin, hän sanoo.

– Tiedän, että suomalaiset katsojat ovat tottuneet näkemään kaikennäköisiä vartaloita, ja he ottavat vastaan minut sellaisena kuin olen. Tässä tavoitellaan kuitenkin kansainvälistä yleisöä, niin on tärkeä pystyä olemaan se esteettisin versio itsestään, Salminen summaa.

Miltä Roope Salminen näyttää tällä hetkellä? Entä jännittääkö häntä alastonkohtauksen kuvaaminen? Katso haastattelu yltä videolta!

Elokuvan pääosassa nähdään Salmisen lisäksi Eino Heiskanen. Muita rooleja tähdittävät Ilona Chevakova, Mikko Nousiainen, Johanna Kuuva, Joel Hirvonen, Anne-Mari Alaspää sekä Aleksander Rucidlo.

Miro Laihon ja Niko Kelkan käsikirjoittaman ja ohjaaman elokuvan tuottaa vuonna 2012 perustettu Time Films.

Lunastajien tuotantotapa on hyvin poikkeuksellinen Suomessa, sillä elokuva tehdään talkoohengessä, jossa työryhmä on mukana elokuvan sijoittajina.

Tältä näyttää kotimaisen uutuustrillerin kulisseissa – ohjaajat ja päätähdet kertovat, miten poikkeuksellisesti tuotettu elokuva syntyy

12:56


Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja