Roni Bäck kertoo kohtaamastaan kotihäirinnästä – naapuri joutui soittamaan poliisit

Roni Bäck kertoo, miten hänen kotirauhaansa on rikottu 3:08
Videolla Bäck kertoo tilanteesta, jolloin hänen naapurinsa joutui kutsumaan poliisit paikalle.

Suosikkitubettaja Roni Bäck kertoo faniensa seuraavan häntä välillä jopa rappukäytävään asti.  

Sosiaalisen median vaikuttaja Roni Bäckkertoo suosionsa kääntöpuolesta Tähdet vs. google -ohjelmassa. Moni nettiselaaja etsii tietoa siitä, missä suosikkitubettaja asuu. 

Bäck asuu helsinkiläisessä kerrostalossa, eikä ainakaan vielä aio muuttaa rivi- tai omakotitaloon, vaikka haaveileekin omasta pihasta. Syynä on useasti toistunut kotihäirintä.

– Kotihäirintää on ollut paljon. Siitä jää tosi syvät arvet. Pelkää sitä, että mitä se olisi, jos ei olisi korkealla piilossa asumassa.

Bäck joutuukin olemaan tarkka siitä, etteivät fanit saa selville, missä hän asuu. Esimerkiksi Bäckin ovessa ei lue hänen sukunimeään. Hän myös kiinnittää huomiota siihen, ettei tubevideoista voi päätellä, missä perhe asuu. 

Näistä toimista huolimatta fanit ovat löytäneet Bäckin kodin rappukäytävään

– Tullaan rappukäytävään, johon ei pitäisi kenenkään päästä, jolla ei ole avainta. Tullaan häiritsemään, Bäck kuvailee tilannetta. 

Videolla Bäck kertoo tilanteesta, jolloin hänen naapurinsa joutui kutsumaan poliisit paikalle. 

Onko Roni Bäck jo miljonääri? Entä millaiset häät tubettajalla oli? Katso koko jakso MTV Katsomosta.

Tähdet vs. google -sarjassa Suomen suosituimmat viihdetähdet kertovat vastaukset nettikansaa kiinnostaviin kysymyksiin. Iriz Silanderin juontaman sarjan vieraina nähdään TTK-suosikki Jorma Uotinen, kultamekkonsa kanssa julkisuuteen noussut Iida Vainio, Blind Channel -yhtyeen nokkamies Joel Hokka, Salkkarit-tähti Tiia Elg sekä suosikkitubettajaRoni Bäck.  

Kaikki jaksot katsottavissa nyt MTV Katsomossa

Lue myös nämä: 

Lue myös:

    Uusimmat