Romanialainen matemaatikko paljastaa, kuinka hän onnistui voittamaan lotossa 14 kertaa

Stefan Mandel, romanialais-australialainen taloustieteilijä kertoo kehittäneensä kaavan, jonka avulla hän voitti lotossa 14 kertaa. Mandelin mukaan kyseessä on kuusivaiheinen prosessi.

Yllä olevalla videolla paljastetaan, miltä lottovoittajien salaisessa kabinetissa näyttää.

Lottovoiton osumisen kohdalle sanotaan olevan hyvin epätodennäköistä. Romanialais-australialainen taloustietelijä Stefan Mandel on kuitenkin eri mieltä. Mies on Business Insider -sivuston mukaan voittanut lotossa 14 kertaa.

Ensimmäiset kaksi voittoaan hän sai Romaniassa. Business Insiderin mukaan hän yritti ansaita tarpeeksi rahaa saadakseen perheensä ulos maasta, joka vielä tuohon aikaan oli kommunistinen. Hänen palkkansa oli vain 88 dollaria (eli noin 76 euroa) kuussa.

Mandel muutti myöhemmin Israeliin ja sen jälkeen Australiaan. Siellä hän voitti lotossa vielä 12 kertaa.

Mandelin näin-voitat-lotossa-ohje

Mandelin tapaus kuulostaa varmasti houkuttelevalta. Business Insider tosin huomauttaa, että nykyisten Yhdysvalloissa ja Australiassa säädettyjen lakien takia tuollainen temppuilu ei olisi enää mahdollista. Lottokuponkeja ei voi enää ostaa tukuittain eikä lippuja voi enää tulostella kotona.

Uteliaille kuitenkin kerrottakoon, miten Mandel pääsi käsiksi päävoittoihin.

1. Laske kaikkien mahdollisten yhdistelmien määrä. (Jos sinun pitää lotossa valita kuusi numeroa 1-40 väliltä, se tarkoittaa 3,838,380 yhdistelmää.)

2. Etsi sellainen arvonta, jossa päävoitto on vähintään kolme kertaa suurempi kuin mahdollisten yhdistelmien lukumäärä.

3. Hanki niin paljon rahaa, että voit maksaa jokaisesta yhdistelmästä. (Mandel keräsi yhteen 2 524 sijoittajaa yritykseensä voittaa Virginian lottoarvonnassa)

4. Tulosta miljoonia kuponkeja kaikilla numeroyhdistelmillä. Tämä oli joskus laillista, mutta nyt tiketit pitää ostaa myymälästä.

5. Vie lottorivilappuset laillistetulle lottomyyjälle.

6. Voita rahat. Äläkä unohda maksaa sijoittajille. Mandel pisti omaan taskuunsa 97 000 dollaria (noin 84 000 euroa) voitettuaan lotossa 1,3 miljoonaa dollaria vuonna 1987.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja