Rokkarille morsian -tähti suunnittelee avioliittoa

Tosi-tv-ohjelmasta tuttu Poison-yhtyeen laulaja, Bret Michaels, suunnittelee kihloja on/off-tyttöystävänsä kanssa.

Rokkarille morsian -sarjassa rakkautta etsinyt Bret Michaels paljastaa, että on lähellä kihlautumista on/off-tyttöystävänsä ja lastensa äidin, Kristi Gibsonin, kanssa.

Michaelsin kertoi People-lehdelle maanantaina Las Vegasissa, että parin 16 vuotta kestänyt on/off-suhde saattaa tällä kertaa johtaa heidät alttarille. Hän hehkutti parisuhteen olevan parempi kuin koskaan.

Todennäköisyys, että pariskunta menee naimisiin on rokkarin mukaan "50/50". Hän kertoo, että muutama vuosi sitten todennäköisyys oli erittäin alhainen.

– Olemme keskustelleet kihloihin menemisestä, mutta nähtäväksi jää mitä tapahtuu. Haluamme olla varmoja, että teemme sen meidän eikä kenenkään muun takia, 47-vuotias Michaels kertoi.

Poison-yhtyeen laulajalla ja 39-vuotiaalla Gibsonilla on kaksi lasta; 10-vuotias Raine ja 5-vuotias Jorja. Michaels kertoo jo muutaman kerran eronneen parin lähentyneen tänä keväänä hän toipuessaan aivoverenvuodosta.

– Kohtalolla on erikoinen tapa vaikuttaa elämään. Kaikki vain jotenkin loksahti paikoilleen. Toivottavasti menemme kihloihin. Mutta ellei niin käy, rakastamme ja kunnioitamme toisiamme silti.

(MTV3 Helmi)

Kuvat: WireImage / AOP

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat