Rohkeasta tyylistään tunnettu Erika Vikman sai Anna Puulta pukeutumisvinkin – hylkäsi ehdotuksen: "Sori Anna"

0:35
Erika Vikman paljastaa, minkä pukeutumisvinkin hän sai Anna Puulta – ehdotus jäi käyttämättä: "Sori Anna"

Erityisesti pukeutuminen on Erika Vikmanille sydämen asia.

Neljä Emma-ehdokkuutta napannut laulaja Erika Vikman saapui Emma Gaalan pressitilaisuuteen iloisin mielin ja tyylilleen uskollisesti pukeutuneena. Ehdokkuudet ovat Vikmanin mukaan iso kunnia.

– Taisin olla keikalla Oulussa, kun kuulin ehdokkuuksista. Sen jälkeen oli tosi hyvä fiilis mennä tekemään keikka. Tällaiset ehdokkuudet ovat iso juttu, Vikman iloitsi.

Laulajan yllä komeilee kehoa hivelevä catsuit, joka on Vikmanin mukaan keikkavaatteiden "arkiversio".

Laulaja paljastaa saaneensa kollegaltaan Anna Puulta pukeutumiseen liittyvän vinkin kyseistä tilaisuutta ajatellen. Tällä kertaa vinkki jäi kuitenkin hyödyntämättä. 

– Eilen tapasin Anna Puun ja kysyin häneltä vinkkejä pukeutumiseen. Hän sanoi, ettei ehkä mitään lavavaattetta. Noh, laitoin nyt lavavaatteen. Sori Anna, Vikman kuittaa.

Pukeutuminen on Vikmanille sydämen asia. Rohkea tyyli kumpuaa hänen mukaansa niistä asioista, jotka puhuttavat häntä itseään. 

– Se on sitä hulluutta, sitä ei voi selittää, Vikman sanoo rohkeutensa lähteestä.

– Otan inspiraatiota henkilöistä, jotka ovat viehättäneet itseäni tai herättävät itsessäni jotain. Myös tietynlainen hulluus on mukana. Sitä tarvitaan tässä ammatissa. Ei tässä voi liikaa pyydellä anteeksi. 

Lisäksi Vikman kertoo saavansa elämäänsä sisältöä ja merkitystä, kun hän luo ja suunnittelee itse omaa tyyliään. 

– Jos mietin artistiutta, visuaalinen puoli on yhtä tärkeä kuin musiikki. Pidän pukeutumiseeni panostamisesta. Kaikki eivät välttämättä pidä siitä, mutta minä pidän.

Syntisten pöytä ja Häpeä -hittien laulaja myöntää, että korona iski hänen uransa kannalta kriittiseen aikaan. Cicciolina-hitti oli juuri kajahtanut Uuden Musiikin Kilpailussa, jonka jälkeen niin sanottu lock down iski.

– Se (pandemia) tuntui totta kai kohtuuttomalta, pelottavalta ja tuntemattomalta. Sellaista tilannetta ei ole koskaan viihdebisneksen historiassa käynyt, että kielletään elinkeinon harjoittaminen. Toisaalta se on ollut monelle varmasti tarpeellinen hermoloma. 

–  Se aika on nyt ohi ja olen kesästä asti tehnyt joka viikonloppu keikkoja, joten en valita.

Katso koko haastattelu alla olevalta videolta!

9:33


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja