Rocklegendan raju paljastus: 20 miljoonaa huumeisiin

Aerosmithin nokkamies Steven Tyler eli 70- ja 80-luvuilla huumehöyryistä elämää.

Steven Tyler, 64, paljastaa äskettäin suomennetussa Steven Tyler – Maailmojen välissä -elämäkerrassaan käyttäneensä omaisuuden huumeisiin. Muistelmateoksesta paljastuu, että 80-luvun alussa Steven oli täysin peeaa, sillä oli niistänyt nenästään kaksikymmentä miljoonaa dollaria.

– Vuonna 1983 olin rahaton eikä tulevaisuus luvannut kuin lisää epätoivoa. Kuulin jo korvissani tuomiopäivän pasuunan, joka toitotti, että sori, hemmo, sinun librettosi on luritettu. Olin tehnyt kaiken sen, minkä olin vannonut jättäväni tekemättä. Kun vuonna 1976 luin lehdestä kavereista, jotka olivat kiskoneet miljoonia sieraimiinsa ja menettäneet lopulta koko omaisuutensa, sanoin aina, että minä en koskaan ole noin tyhmä. Loppujen lopuksi niistin menemään kaksikymmentä miljoonaa dollaria. Kännissä, huumeissa ja eksyksissä vedin nenääni niin Porschen, lentokoneen kuin talonikin, rokkari paljastaa muistelmissaan.

80-luvun aallonpohjan jälkeen Aerosmith lähti uuteen nousuun ja Steven on saanut pankkitilinsä balanssiin. Tällä hetkellä Steven Tyler tuomaroi American Idol -ohjelmassa ja on saanutkin paljon positiivista palautetta tuomarinroolistaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat