Robin Williamsin lesken ja lasten riidassa uusi käänne – tytär julkaisi lausunnon

Edesmenneen näyttelijän kolme lasta ja leski ovat selvitelleet oikeudessa Williamsin omaisuuden jakamista.

Näyttelijä Robin Williams teki itsemurhan viime elokuussa 63 vuoden iässä. Williamsin kolmen lapsen sekä lesken Susan Williamsin uutisoitiin helmikuussa olevan riidoissa näyttelijän omaisuudesta. 

New York Times kertoi tuolloin, että osapuolet ovat jättäneet oikeuteen joulukuussa asiakirjoja, joiden mukaan leski ja lapset kinaavat Williamsin henkilökohtaisista tavaroista, kuten vaatteista ja valokuvista. 

Maanantaina 30. maaliskuuta riitaa käsiteltiin oikeudessa San Franciscossa. Osapuolet sopivat järjestävänsä myöhemmin yksityisen sovittelun.

Maanantain kuulemistilaisuus kesti eri lähteiden mukaan alle 40 minuuttia. Time-lehden mukaan lapsilla ja leskellä on nyt kaksi viikkoa aikaa kokoontua yksityisesti asianajajiensa kanssa ja sopia asioista.

Susan Williamsin asianajaja Jim Wagstaffe kertoi oikeudessa, että hänen asiakkaansa haluaisi pitää parin saamat häälahjat, Robin Williamsin häissä käyttämän smokin sekä valokuvat Robinin 60-vuotissyntymäpäiviltä. 

Williamsin lasten, Zacharyn, Zeldan ja Codyn asianajaja Meredith Bushnell puolestaan sanoi kiistan olleen lapsille musertava kokemus, ja heidän haluavan selvittää sen niin pian kuin mahdollista. 

Tytär kiistää käynnit lesken talossa

Robin Williams perusti eläessään omat rahastot sekä lapsilleen että vaimolleen. Schreiderilla ja Williamsilla on lisäksi vuonna 2011 tehty avioehtosopimus, mutta sen tarkasta sisällöstä ei ole tietoa. 

Lasten mukaan rahastossa määriteltiin selkeästi heidän saavan Williamsin vaatteet, korut sekä henkilökohtaiset valokuvat, jotka on otettu ennen avioliittoa.

Joulukuussa Susan Williamsin asianajaja myös väitti, että pariskunnan talosta olisi viety esineitä vain päiviä tähden kuoleman jälkeen. Lasten edustaja kuitenkin kiisti väitteet. Myöhemmin lesken kerrottiin estäneen Williamsin lasten pääsyn pariskunnan kotiin.

Zelda Williams kirjoitti niin ikään maanantaina Tumblr-blogiinsa lausunnon, jossa korosti sitä, että ei ole veljiensä kanssa käynyt missään vaiheessa isänsä kodissa. 

– En ole kommentoinut perheeni meneillään olevia oikeustoimia, enkä aio tehdä niin jatkossakaan (sillä niiden yksityisyttä on jo loukattu tarpeeksi), mutta haluan korjata yhden mediassa pyörineen väärän tiedon, Zelda-tytär kirjoittaa nostaen asian esille.

– En ole missään vaiheessa isäni kuoleman jälkeen saanut kutsua hänen ja Susanin taloon Tiburonissa, enkä ole myöskään vienyt sieltä mitään. 

Lue myös:

    Uusimmat