Rivo naapuri paljastui – Frendit-sarjan ruman alastoman miehen henkilöllisyys selvisi viimein!

Frendit-sarja kätkee yhä sisäänsä arvoituksia, joista yksi on kuitenkin nyt ratkennut, uutisoi Huffington Post.

Takavuosien hittikomedia Frendit tuli päätökseensä vuonna 2004 kymmenen tuotantokautta kestäneen tarinan jälkeen.

Sarjalla on ympäri maailmaa tuhansia intohimoisia faneja, jotka ovat kääntäneet kaikki kivet oppiakseen kaiken, mitä Frendeistä on opittavissa. Nyt yksi sarjan suurimmista mysteereistä on vihdoin ratkennut, kun pitkin kausia tavatun "ruman alastoman miehen" henkilöllisyys on paljastunut. 

"Ruma alaston mies" oli pyylevä mieshenkilö, joka asui Monican asuntoa vastapäätä ja nimensä mukaisesti viihtyi kotonaan poikkeuksetta ilkosillaan. Kerran frendit luulivat miehen kuolleen, jolloin he tökkäsivät tätä syömäpuikoista valmistetulla työkalulla. Lopulta "ruma alaston mies" laittoi asuntonsa myyntiin, ja Ross onnistui nudistiksi heittäytymällä nappaamaan kämpän itselleen.

Vaikka "ruma alaston mies" oli toistuva hahmo sarjassa, hänen kasvojaan ei koskaan näytetty – parhaimmillaan miehestä nähtiin ainoastaan puolikas sivuprofiili. Internetissä on pitkään vallinnut käsitys, että Rumaa alastonta miestä esitti Michael Hagerty, joka esitti myös Monican rakennuksen talonmiestä, herra Treegeriä.

Huffington Postin toimittajan Todd Van Lulingin lähestyttyä Hagertyä tämä kuitenkin vannoi, ettei hän näytellyt "rumaa alastonta miestä". Edes Frendien tuotannossa ei osattu suoralta kädeltä sanoa, kuka huvittavaa hahmoa aikanaan näytteli.

Van Lulingin salapoliisityö kesti lopulta kokonaisen vuoden, kunnes vihdoin Frendeihin avustajia rekrytoinut toimisto onnistui pääsemään miehen jäljille.

Jon Haugen Frendit-roolinsa aikoihin.

"Rumaksi alastomaksi mieheksi" paljastui Jon Haugen -niminen herrasmies. 

– Haluatteko maailman tietävän, kuka "ruma alaston mies" on? On vain yksi "ruma alaston mies", ja se olin minä, Haugen kertoo.

– En tullut aiemmin esiin, koska Warner ei halunnut tuoda asiaa esiin. He halusivat ihmisten arvuuttelevan, kuka "rumaa alastonta miestä" näytteli.

Haugen kertoo myös, että hahmon nimestä huolimatta hän tai Rossia esittänyt David Schwimmer eivät näytelleet kohtauksissa alasti.

– Olin bokserisillani. Ensin minua ujostutti, koska ympärillämme oli 500 ihmistä, mutta pian rentouduin ja Schwimmerkin oli rento. Se vain saatiin näyttämään siltä, kuin olisimme olleet alasti.

Lue myös:

    Uusimmat