Rita Niemi-Manninen julkaisi tunteikkaan kirjoituksen: "Hetkeäkään en vaihtaisi pois"

Tosi-tv-tähti Rita Niemi-Manninen hehkuttaa aviomiestään tuoreessa somepäivityksessään.

Tosi-tv-ohjelmista tuttuRita Niemi-Manninen hehkuttaa aviomiestään Aki Mannista tuoreen Instagram-kuvansa ohessa. Niemi-Manninen toteaa tunteikkaassa julkaisussaan, että hänen aviomiehensä on heti vauvan saamisen jälkeen parasta, mitä hänelle on elämässään tapahtunut.

Tekstin ohessa hän julkaisi kuvan, jossa pariskunta poseeraa kameralle kesäisissä maisemissa.

– Sielunkumppani. Tämä äijänköriläs on kyllä parasta (vauvan saannin jälkeen) mitä mulle on tapahtunut. 2013 lähdin tän matkaan ja hetkeäkään en vaihtaisi pois, Niemi-Manninen kirjoittaa.

Naisen suosittu Instagram-tili kaapattiin viikonlopun aikana. Tili on ollut naiselle muun muassa tärkeä tulonlähde. Niemi-Mannisen puoliso Aki Manninen kommentoi aihetta omalla tilillään aiemmin.

– Ritan Ig-tili on kaapattu! Tämä idiootti on nyt sabotoinut Ritan tiliä ja asettanut Ritan tilin yksityiseksi. Kuvia on poistettu rankalla kädellä. Muun muassa kaikki vauvakuvat- ja kansiot, joten täällä on itketty jo vuolaasti, Manninen kirjoitti viikonlopun aikana.

Naisen tiliä ei saatu palautettua yrityksistä huolimatta. Manniset päättivät luoda Ritalle uuden tilin.

Kaunotar julkaisi heti kuvan tilillään, jonka yhteydessä hän kertoi raskaista tuntemuksistaan.

– Tilin kaappaus oli todella surullista, mutta te kaikki ihanat seuraajat annoitte voimaa ja lohtua siitä, että te seisotte rinnalla, vaikka mitä kävisi. Kiitos, Niemi-Manninen kirjoittaa uuden tilin yhteydessä.

 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja