Rihannan uhkarohkea valinta: Kokeilisitko sinä tämän väristä huulipunaa?

Räväkkä laulajatar Rihanna todisti erikoisella huulipunavalinnallaan olevansa meikkitrendien parissa kokeilunhaluinen ja ennakkoluuloton nainen. Uskaltaisitko sinä kokeilla sinistä huulipunaa?

Laulaja Rihanna, 25, edusti River Islandin kevät/kesä 2014 -muotinäytöksessä Lontoossa viileissä tunnelmissa – ainakin mitä tulee naisen huulipunavalintaan. Rihanna on tunnettu viuhaan vauhtiin vaihtuvista hiusväreistään ja -malleistaan, erikoisista ja äärilaidasta toiseen heittäytyvistä asuvalinnoistaan, mutta meikissä nainen on seurannut kiltisti trendejä ja omaan hiusväriinsä sekä hipiäänsä sopivia sävyjä. Erityisesti kirkkaan punainen huulipuna on kuulunut naisen kestosuosikkeihin, mutta näin syksymmällä naisen huulilla on nähty myös viileää tummanpunaista.

Räväkkänä tyylikamelionttina tunnettu Rihanna yllätti kuitenkin kuvaajat, kun hän oli sipaissut huulilleen ohutta, sinistä sävyä rajauksineen kaikkineen.

Moni nainen ei ehkä valitsisi näin uhkarohkeaa väriä edustustilaisuuteen, mutta täytyy myöntää, että Rihannan huulet – sekä silmät! – pomppaavat aivan uusin tavoin esiin. Tuleekohan sinisistä huulista yksi tämän syksyn trendeistä Rihannan myötä?

Entä mikä sävy sopii mielestäsi Rihannalle parhaiten: jääkuningattaren sininen, viileä luumunpunainen vai rohkea kirkkaan punainen?

Viileä luumunpunainen

Rohkea kirkkaan punainen


Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja