Renny ja Johanna Harlin muuttavat pian Miamiin – sitä ennen on vuorossa Cannesin elokuvajuhlat: "Sen jälkeen alamme rakentaa kotia"

Johanna Harlinin vanhemmat kertovat ensitapaamisestaan Rennyn kanssa –"Renny rakastaa häntä niin paljon" 0:48
Johannan äiti ja isä kertovat videolla ensitapaamisestaan Rennyn kanssa.

Renny ja Johanna Harlin asuvat vielä hetken aikaa Kreikassa.

Menestysohjaaja Renny Harlinin ja tämän vaimon Johannan oma tv-sarja The Harlins alkaa maksuttomassa mtv-palvelussa tänään keskiviikkona. Pariskunta kertoo, että heillä on hyvin innostunut ja jännittynyt sekä odottavainen fiilis.

Kamerat ovat seuranneet pariskuntaa lähes vuoden päivät ja kuvaukset jatkuvat edelleen.

– Sarjassa näkyy koko tunteiden kirjo, kaikista iloisista ja uskomattomista tapahtumista kaikkiin tunnekuohuihin sekä merkkipaaluihin – oli se sitten elokuvan valmistuminen, kihlajaiset tai häät, puhumattakaan siitä, että saimme selville, että meille tulee lapsi, Renny kertoo.

– Näin elokuvantekijänä sanoisin, sitä ei olisi voinut kirjoittaa paremmin. Kaikki isot tapahtumat ovat meille tapahtuneet silloin, kun kamerat ovat seuranneet.

Sarjassa seurataan pariskunnan vauhdikasta elämää Suomessa ja ulkomailla.

– Se on jännää ja hauskaa, että kaikki tulevat näkemään, kuinka paljon töitä me oikeasti teemme. Ja varsinkin, kuinka paljon töitä Renny tekee, Johanna kertoo.

Pariskunta asuu parhaillaan Kreikassa, sillä Renny kuvaa maassa Hollywood-toimintatrilleriä The Bricklayer. Kun kuvauksia on jäljellä enää hieman yli kaksi viikkoa, Renny myöntää kuvausten menneen yli odotusten.

– Tässä on vahvasti se tuntu, että tämä on se iso toimintaelokuva, minkälaista en ole tehnyt vuosikausiin. Täältä tullaan rytisten sellaisella elokuvalla, mikä oli minun sen ensimmäisen menestyksen salaisuus, Renny hehkuttaa.

Osatuottajana elokuvassa työskentelevä Johanna on voinut hyvin, vaikka hänellä oli raskauden alkuvaiheessa pahoinvointia. Elokuvassa on paljon yökuvauksia, mutta rytmi on sopinut hyvin Johannalle.

– Melkein paremmin nukun, kun saan nukkua päivällä kauan. Olen mennyt oman jaksamisen mukaan.

Pariskunta jättää Kreikan taakseen, kun he saavat elokuvan kuvaukset purkkiin.

– Sen jälkeen suuntaamme Cannesin elokuvajuhliin markkinoimaan The Bricklayeria ja sieltä lähdemme Amerikkaan. Menemme ensin Los Angelesiin, missä Rennyllä on ihan mielettömät varastot täynnä tavaraa. Käymme ne läpi ja otamme Miamiin. Sen jälkeen alamme rakentaa Miamissa kotia. On tosi ihana lähteä sinne, rauhoittua ja valmistautua tulevaan, Johanna kertoo.

Johannan laskettu aika on heinäkuussa ja hän synnyttää parin esikoisen Miamissa. Syksyllä perhe Harlin pakkaa jälleen matkalaukkunsa ja lähtee uuden Carrier-elokuvan kuvauksiin. Ennen uutuuselokuvan kuvauksia Renny lopettelee Refuge-elokuvan jälkitöitä ja alkaa leikata The Bricklayeria.

– Johanna ja meidän pienokaisemme ovat kuvauksissa mukana. Vauva saa tottua heti alusta meidän matkailevaan elämään.

Katso The Harlins -sarjan traileri:

Esittelyssä The Harlins 2:13

The Harlins alkaa mtv-palvelussa ke 27.4. Koko viikon jaksot katsottavissa kerralla.


Lue myös:

    Uusimmat