Renny ja Johanna Harlinin tytär aloitti päiväkodin Uudessa-Seelannissa – tällaisessa kielikylvyssä Coco elää: "Hän ymmärtää kaikkia kolmea kieltä tosi hyvin"

Coco Harlin varasti shown perheen haastattelussa 0:33
Coco Harlin varasti shown kesällä Huomenta Suomessa

Renny ja Johanna Harlin asuvat Coco-tyttärensä kanssa parhaillaan Uudessa-Seelannissa.

Menestysohjaaja Renny Harlin ja Johanna Harlin asuvat tällä hetkellä reilun vuoden ikäisen Coco-tyttärensä kanssa Uudessa-Seelannissa. Perhe Harlin muutti maahan kesäkuun lopussa Rennyn uuden Deep Water -elokuvan kuvausten takia.  

– Täällä on ollut kova hässäkkä, että saadaan viimeinen puristus tehtyä. Olemme tykänneet olla Uudessa-Seelannissa, tämä on vähän kuin satumaa, Renny kertoo.

– Kauniita värejä ja ihana luonto, joka on ihan paras juttu täällä, Johanna jatkaa miehensä lausetta.

Perhe asuu Uudessa-Seelannissa joulukuun alkuun ja lentää sieltä Espanjaan kuvauksiin. Pari päivää ennen joulua Harlinien on tarkoitus mennä kotiin Miamiin. 

He elävät töiden vuoksi matkalaukkuelämää, joten perhe ei vielä tiedä, kuinka kauan saavat viettää aikaa kotonaan.

– Toivomme, että voisimme olla Miamissa mahdollisimman kauan. Elokuvaprojektin jälkeen on aina valmis ottamaan vähän rennommin ja viettämään rauhallista perheaikaa. Koskaan ei tiedä, jos jostain ilmestyy elokuva aikaisemmin. Nyt olisi kuitenkin tarkoitus suunnitelmissa viettää kevät Miamissa, Johanna kertoo.

Sekä Renny että Johanna tekevät töitä Uudessa-Seelannissa, joten perheen silmäterä Coco aloitti päiväkodin. Haikeutta oli ilmassa, kun vanhemmat jättivät tyttärensä hoitoon ensimmäisinä päivinä.

– Päiväkoti on ihan maalla keskellä viinitarhoja. Coco viihtyy siellä älyttömän hyvin ja hän aina innostuu, kun viemme hänet sinne ja ei halua lähteä pois. 

– Studiot ovat ihan päiväkodin vieressä ja se tuntuu turvalliselta, jos jotain käy, niin voimme lähteä sinne heti, Johanna sanoo.

Johanna puhuu yksivuotiaalle tyttärelleen ruotsia, kun taas Renny suomea. Kolmantena kielenä Coco oppii englantia.

– Tällä hetkellä tuntuu, että hän ymmärtää kaikkia kolmea kieltä tosi hyvin. Sanoja tulee sieltä ja täältä. Hän yhdistää ruotsin minun kanssani ja suomen Rennyn kanssa. Myös englanninkielisiä sanoja alkaa tulla. Aika näyttää, mikä kieli muuttuu vahvimmaksi, Johanna pohtii.

Perheen elämää seurataan jälleen The Harlins -sarjassa, joka alkaa MTV Katsomossa 8. marraskuuta. Johanna ja Renny sanovat, että he ovat sarjan kolmannella tuotantokaudella entistä avoimempia.

– Me koemme, että tämä on paljaampi kausi ja näytämme vaikeitakin tunteita. Se on jännittävää. Tuntuu, että tällä kaudella sattuu ja tapahtuu. Me käymme läpi muutoksia ja haasteita, mutta myös onnistumisen hetkiä, pari kertoo.

The Harlins MTV Katsomossa ke 8.11. alkaen kolmen jakson viikkotahdilla. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon kolme jaksoa ennakkoon. 

Lue myös:

    Uusimmat