The Harlins -sarja saa jatkoa – Renny ja Johanna hehkuttavat: "Uskomme, että toisesta kaudesta tulee vielä parempi"

Johanna Harlin murtuu kyyneliin – raskaustesti näyttää positiivista 1:37
The Harlins -sarjassa nähtiin koskettava hetki, kun Johanna teki positiivisen raskaustestin - katso video.

The Harlins -sarjan toinen tuotantokausi alkaa MTV Katsomossa 24. elokuuta.

Menestysohjaaja Renny Harlinin ja hänen vaimonsa Johanna Harlinin elämää on seurattu The Harlins -sarjassa, joka ilmestyy maksuttomassa MTV Katsomossa. Sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella nähtiin liikuttavia hetkiä, kun pari meni naimisiin ja sai tietää perheenlisäyksestä. Pariskunta päästää katsojat myös tulevaisuudessa elämäänsä, sillä sarja saa jatkoa elokuussa.

Renny ja Johanna kuvaavat paljon materiaalia itse, mutta myös kuvausryhmä ikuistaa heidän elämäänsä.

– Nautimme siitä, kun pidimme päiväkirjaa meidän elämästämme. Tietenkin toivoimme, että vastaanotto olisi positiivinen ja saisimme toisen kauden. Olemme nähneet palautteesta, että ihmiset tarvitsevat tällaista positiivista viestiä nykyaikana ja se tekee ihmisille hyvää, Renny ja Johanna kertovat.

– Olemme todella innoissamme asiasta. Uskomme, että toisesta kaudesta tulee vielä parempi, pari hehkuttaa.

Renny ja Johanna ovat asuneet tänä vuonna Kreikassa, missä he kuvasivat The Bricklayer -elokuvaa. Toukokuun lopussa he muuttivat Miamiin.

– Olemme kuvanneet The Harlinsin toista tuotantokautta vuodenvaihteesta lähtien ja koko elokuvan teko on tallentunut sarjaan sekä tietenkin Johannan raskaus, käytännössä koko meidän elämämme Kreikassa, Renny paljastaa.

Sarjan toisella tuotantokaudella nähdään elokuvakulissien lisäksi myös muutto Amerikkaan ja parin esikoislapsen syntymä. Johannan laskettu aika on heinäkuussa ja hän odottaa tyttövauvaa.

– Nyt alkaa oikeasti se meidän perhe-elämämme Miamissa, pysyvä koti ja lapsi tulee. Se on tosi kiva, että saamme dokumentoida kaiken ja jakaa ihmisille. Varsinkin niin hyvän palautteen jälkeen se tuntuu hyvältä ja oikealta jakaa meidän sanomaa ja elämäämme.

Katso videolta, millaiset tatuoinnit Renny ja Johanna ottivat vihkimisen jälkeen:

Renny ja Johanna Harlin ottavat tatuoinnit vihkimisen jälkeen 1:31

The Harlins -ohjelman toinen tuotantokausi alkaa MTV Katsomossa 24.8. Ensimmäinen kausi on jo nähtävillä.

Lue myös:

    Uusimmat