Renny ja Johanna Harlinin Coco-tytär, 1, on vanhempiensa mukana tapaamisissa ja kuvauksissa: "Haluamme kasvattaa lapsestamme maailmankansalaisen"

Coco Harlin varasti shown perheen haastattelussa 0:33
Näin Coco Harlin varasti huomion Harlinien perheen Huomenta Suomen haastattelussa.

Renny ja Johanna Harlinin tytär on nuoresta iästään huolimatta nähnyt jo paljon.

Menestysohjaaja Renny Harlin ja Johanna Harlin asuvat tällä hetkellä yksivuotiaan tyttärensä Cocon kanssa Uudessa-Seelannissa. Parhaillaan Renny kuvaa maassa uutuuselokuvaa Deep Water. Myös ensi vuosi tulee olemaan perheelle kiireinen.

– Ensi vuonna on tulossa ulos kolme The Strangers -kauhuelokuvaa ja myös elokuvat The Bricklayer ja The Refuge. Kaikki lakot ovat vaikuttaneet Amerikan elokuvateollisuuteen, että julkaisuajankohdat ovat menneet aivan sekaisin. Minulle on kasautunut näitä elokuvia, Renny kertoo.

– Sitten on tiedossa jo seuraava elokuva ensi vuodelle, amerikkalainen elokuva. Jossain vaiheessa on tarkoitus lähteä tekemään Komisario Palmua.

Harlinin ohjaaman Komisario Palmu -elokuvan kieli on englanti ja pääosaan etsitään nimekkäitä näyttelijöitä. Ohjaaja kertoo, että prosessissa kestää jonkun aikaa, että löydetään sopiva pääosannäyttelijä ja saadaan rahoitus kasaan.

– Me päätimme, jos tämä tehdäänkin englannin kielellä, saamme eri kokoisen budjetin. Teemme aiheelle ja miljöölle oikeutta. Mielessä on näyttelijöitä, mutta en halua sanoa vielä niitä ääneen. Katsotaan. 

Harlinien oma tv-sarja alkaa

Renny päästää katsojat henkilökohtaiseen elämäänsä MTV Katsomossa nähtävässä The Harlins -sarjassa, jossa seurataan perheen arkea. Kyseessä on jo kolmas tuotantokausi ja se alkaa 8. marraskuuta.

– Kahden kauden jälkeen on tullut sujuiksi kameran kanssa ja se liikkuu mukana melkein aina. Emme ole sensuroineet mitään, vaan annettu palaa. Meillä ei ole mitään ihmeellistä salattavaa tai synkkää puolta, Renny kertoo.

Johanna myöntää, että tulevalla kaudella nähdään hetkiä, kun hän yrittää löytää balanssin töiden ja äitiyden välillä.

– Tulen kohtaamaan uusia paineita. Rennyn kohdalla on puolestaan paljon sitä, että hän uskaltaa näyttää, miltä paineet voivat tuntua ja mitä kaikkea siihen liittyy, Johanna sanoo.

Tulevalla kaudella perhe muuttaa uuteen kotiin Miamissa, sillä he haluavat löytää pysyvämmän ratkaisun. Johanna paljastaa, että kaikki ei suju ongelmitta. 

– Mielestäni on kiva näyttää ihmisille, että on samaistuttavaa ja että ei meilläkään elämä koko ajan ole kukkaniityillä tanssimista. Meillekin voi tulla haasteita, mutta yhdessä rakkaudella perheenä voi kaikesta yhdessä selvitä, Johanna kiteyttää.

Rennyllä ja Johannalla on reilu yksivuotias tytär Coco, joka on nähnyt nuoresta iästä huolimatta jo paljon maailmaa.

–  Haluamme kasvattaa lapsestamme maailmankansalaisen. Hän on aina meidän menossamme mukana, mutta ei tietenkään niin, että hänellä olisi paha olla tai liian myöhään illalla. Se näkyy ohjelmassa, kuinka ihmiset ovat aina iloisia nähdessään tyttäremme.

The Harlins MTV Katsomossa ke 8.11. alkaen kolmen jakson viikkotahdilla. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon kolme jaksoa ennakkoon. 
Aikasemmat kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat