Remu Aaltosta epäillään rattijuopumuksesta

Hurriganes-legenda Remu Aaltonen paranee kovaa vauhtia.

Hurriganes-yhtyeen keulakuvana tunnettu Remu Aaltonen paranee kovaa vauhtia elokuisen onnettomuuden jäljiltä. Tuolloin hän ajoi Kaarinassa autollaan päin kaistojen välissä olevaa liikenneopastinta. Tämän seurauksena Aaltonen joutui sairaalahoitoon reiluksi kolmeksi viikoksi.

Marraskuun alussa suomalaisartistin olotila on tiiviin kuntoutuksen ja parantelemisen jälkeen hyvä. Remu kertoo kävelevänsä välillä ilman keppejä, sillä hän unohtaa olevansa kipeä. Hän on viettänyt aikaa kirjoittamalla viimeisiä tekstejä tulevalle albumille.

– Koko ajan olo muuttuu paremmaksi. Pitää tehdä paljon töitä, venytellä ja käydä fysikaalisissa hoidoissa, Aaltonen kuvailee pirteänä olotilaansa MTV3.fille.

Aaltosen kolarin esitutkinta on edelleen kesken. Muusikko kertoo, että poliisi epäilee häntä rattijuopumuksesta sekä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Remu kiistää hänen kohdistuneen epäilyn rattijuopumuksesta ja sanoo onnettomuuden olleen inhimillinen erehdys.

– Alkoholia en ole ikinä juonutkaan, hän sanoo.

– Olin menossa akillesjänneleikkaukseen Turkuun, ja olin ottanut apteekista saatavia lääkkeitä, jotta pysyisi sitten kunnossa, hän jatkaa.

Onnettomuuden jälkeen häneltä otettiin ajokortti pois. Aaltosen fysikaalisten hoitojen hoitajat ovat hakeneet ja tuoneet artistin kotoa hoitoihin. Samalla matkalla ovat hoituneet kauppa-asiat.

– Ei ole kiirettä mihinkään, kun en ole vielä kunnossa.

Tilanne muuttuu jonkun ajan päästä, kun monilahjakas taiteilija palaa täydellä teholla takaisin töihin. Hän kirjoittaa parhaillaan albumia, jonka on tarkoitus valmistua täyteen kuosiin uuteen vuoteen mennessä. Joulukuussa hänet nähdään jälleen teatterilavalla, kun esiintyy kuningas Efraimina Turun Kaupunginteatterin Peppi Pitkätossu-näytelmiin.

– Kuukauden päästä pitäisi kyllä liikkumaan autolla studioon ja Peppi Pitkätossu -esityksiin, hän ennakoi.

Aaltonen ei ole miettinyt, jatkaako hän uraansa näyttelijänä. 65-vuotias tähtimuusikko haluaa pysytellä henkisesti nuoressa kunnossa ja suhtautuu tulevaisuuteen avoimesti. Lähiaikoina uutena projektina käynnistyy Hurriganes-musikaali, jonka tamperelainen musiikkiteatteri Palatsi aikoo toteuttaa. Muusikko antaa siihen myös oman panoksensa.

– Menen päivä kerrallaan. Koskaan ei tiedä, mitä tulee. Vaihtelu ja kaikki uudet haasteet virkistävät, Aaltonen juttelee.

Remun esitutkinnan nimikkeistä ja kortin kuivumisesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Edit: 3.11 kello 10.07: Otsikkoa lyhennetty.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat