Real Madrid koki dramaattisen lopun: "Ihan käsittämätöntä", Tuomas Virkkunen huusi lisäajan ratkaisulle

Real Madridin tuska hellittää lisäajalla – "Ihan käsittämätöntä, että Bellingham pelastaa kerta toisensa jälkeen" 2:40
Katso! Tällä lisäajan osumalla Jude Bellingham niittasi Real Madridin voittoon – pallo pomppi vinhasti maalin edustalla.

Real Madrid tuskaili reilut 90 minuuttia maalittomasti Union Berliniä vastaan, mutta lisäajalla pallo kimpoili vinhasti ja madridilaisten kannalta viimein suotuisasti. Jude Bellingham iski isännät 1–0-voittoon jalkapallon Mestarien liigan C-lohkon ensimmäisessä ottelussa.

Palloa yli 70-prosenttisesti hallinnut Real Madrid onnistui ennen lisäaikaakin tehtailemaan huippupaikkoja, mutta historiansa ensimmäistä Mestarien liiga -ottelua pelanneen Union Berlinin maali pysyi pitkään kuin noiduttuna. Toisella puoliajalla maalitolppia kolisuttelivat Rodrygo laukauksellaan ja Joselu puskullaan maalivahti Frederik Rönnowin kautta.

Real Madrid jälleen lähellä – Joselun pusku kilahtaa maalivahdin kautta tolppaan 0:54
Tämä Joselun pusku päätyi torjunnan kautta tolppaan.

Real Madridin tuska hellitti lisäajan neljännellä minuutilla. Pallo kimpoili siksakkia Union Berlinin maalin edustalla ja päätyi lopulta luukulle Jude Bellinghamille, joka painoi sen sisään.

Ihan käsittämätöntä, että Bellingham pelastaa kerta toisensa jälkeen Realin, selostaja Tuomas Virkkunen huusi.

Näet Bellinghamin lisäajalla iskemän dramaattisen maalin ylälaidan videolta!

Kesällä Borussia Dortmundista Real Madridiin 103 miljoonalla eurolla siirtynyt Bellingham on mättänyt Espanjan jalkapalloliigassa tällä kaudella viisi maalia, kun takana sarjassa on viisi ottelua.

Kööpenhamina taipui tasapeliin vajaalla

Keskiviikon alkuillassa kohtasivat myös Galatasaray ja FC Kööpenhamina, eikä kyseisestä A-lohkon pelistäkään uupunut draamaa. Pisteet jaettiin 2–2-lukemin.

Kööpenhamina joutui pelaamaan viimeisen puolituntisen yhden miehen vajaalla, kun Elias Jelert ajettiin ulos laitapuolustajan toisen keltaisen kortin myötä.

Tanskalaisvieraat olivat tehneet jo kaksi maalia, mutta Galatasaray nousi tasoihin viime minuuteilla. Sacha Boey ja Tete viimeistelivät maalin mieheen parin minuutin sisään.

Galatasaray kampeaa kahden maalin takaa tasoihin – osumat syntyivät aivan peräkanaa 2:44
Näin Galatasaray nousi tasoihin – kaksi maalia peräkanaa loppuminuuteilla.

Mestarien liiga -ilta jatkuu kuudella kello 22 Suomen aikaa käynnistyvällä ottelulla. Vastakkain ovat muun muassa Bayern München ja Manchester United.