Ravun vuosihoroskooppi 2019

Rapujen rakkausrintamalla voi olla hieman tuulista vuonna 2019. Mitä lupaa Ravun vuosihoroskooppi 2019?

Rakkaus

Rapujen rakkausrintamalla voi olla hieman tuulista vuonna 2019.

Parisuhteessa elävien rapujen täytyy hillitä haluaan kontrolloida rakastaan. Älä myöskään yritä pakottaa häntä omaksumaan sinun ajatuksiasi. Se johtaa vain turhiin riitoihin ja valtataisteluihin, mitkä voivat pahimmassa tapauksessa rikkoa rakkautenne. Jollette onnistu löytämään yhteisymmärrystä, voitte joutua tekemään vaikeitakin parisuhdetta koskevia päätöksiä.

Sinkkuravut saattavat rakastua työkaveriinsa.  Se voi aiheuttaa ikävää juoruilua työpaikalla. Jos kummatkin teistä ovat vapaita, ei suhdetta kannata turhaan salailla. Kun tulette rohkeasti ulos kaapista, tulee juoruilustakin loppu.

Perhe ja ystävät

Koti ja perhe ovat sinun turvasatamasi. Kun olet omiesi parissa, ei paha maailma pääse sinua satuttamaan. Perhe-elämäsi onkin tänä vuonna poikkeuksellisen tasapainoista ja rauhallista. Perheenjäsenet pitävät yhtä ja tukevat toisiaan paitsi henkisesti niin tarvittaessa myös taloudellisesti. Ystävien tapaaminen tuo vastapainoa rauhalliselle kotielämälle. Ystävien seurassa ei elämästäsi puutu vauhtia, eikä vaarallisia tilanteitakaan.

Työ ja ura

Ravut ovat valmiita uusiin haasteisiin urallaan. Vuodesta tuleekin varsin onnistunut. Jos olet etsimässä uutta työpaikkaa, ovat mahdollisuudet sen löytymiselle parhaat vuoden loppupuolella. Älä kuitenkaan sanoudu irti entisestä työstäsi, ennen kuin sinulla on uusi työsopimus allekirjoitettuna. Yrittäjähenkisillä ravuilla voi agendassa olla oman yrityksen perustaminen tai entisen yritystoiminnan laajentaminen.

Opiskelu

Ravut ovat tänä vuonna valmiita antamaan kaikkensa opinnoilleen. Sinä et luovuta hankalankaan paikan tullen, vaan vastoinkäymiset saavat sinut tarttumaan haasteisiin entistä voimakkaammin ja määrätietoisemmin. Mikään ei voi estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi.

Raha-asiat

Sinun rahatilanteesi on vuoden alussa oikein hyvä. Kevään edetessä voi tilanne kuitenkin kiristyä. Sinun kannattaakin puntaroida raha-asioitasi uudelleen. Jos rahat eivät tunnu riittävän, sinun on pienennettävä menojasi. Niin yksinkertaista se on.

Terveys

Stressiltä et voi tänä vuonna välttyä, ja se voi oireilla fyysisestikin. Yritä järjestää itsellesi riittävästi vapaa-aikaa ja käytä se niin että saat etäisyyttä arjen kiireisiin. Luonto on hyvä paikka rentoutua, hengittää raitista ilmaa ja saada uutta energiaa.

Uudenvuodenlupaus 2019

Lupaa, ettet yritä kontrolloida muita ihmisiä ja heidän tekemisiään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja