Raskaana oleva Vanessa Kurri: MM-kiekko on intohimoni

Vanessa Kurrin elämä on tällä hetkellä onnellista odotusta sekä kiireistä arkea perheenäitinä.

Vanessa Kurri kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille onnellisesta odotuksestaan. Vanessa ja aviomies Jari Kurri saavat neljännen yhteisen lapsensa kesällä. Kiekkolegenda Jari Kurrilla ja hänen Vanessa vaimollaan on ennestään kolme lasta. Pariskunnan esikoistytär Odessa syntyi yhdeksän vuotta sitten. Alissa-tytär on 6-vuotias ja Paulus-poika nelivuotias.

Liekö Vanessa poikkeus odottavien äitien joukossa, sillä hän ei ole kertomansa mukaan koskaan kärsinyt raskaudesta johtuvasta aamupahoinvoinnista.

– Olen voinut loistavasti, kuten aikaisemminkin. Ei ole ollut mitään aamupahoinvointia, enkä ole siitä kovin pahoillani. Se ei ole kaivattu olotila.

Kun aviomies Jari Kurri on kiireisimmillään jääkiekon parissa, on Vanessan tehtävänä huolehtia perheen arjen toimivuudesta.

– Arkea tämä on pikkulasten kanssa. Onnellista odotusta. Vauva syntyy kesällä, Vanessa Kurri kertoo.

Vanessa ja pikkuväki -sarjaansa televisiossa hän työstää raskautensa loppupuolelle saakka.

– Nyt teen ensimmäistä kertaa raskauden loppupuolelle saakka töitä. Vanessa ja pikkuväen tekeminen jatkuu. Sitten on luvassa lisääntyvissä määrin erilaisia juontotilaisuuksia.

Yhdestä asiasta Vanessa ei luovu. Jääkiekon MM-kisojen seuraaminen on koko perheen yhteinen intohimo.

– Olen mukana katsomossa, sillä olen aina käynyt katsomassa MM-kisat. Se on pelottavaa touhua, mutta pakko mennä katsomaan. Neljävuotias poikamme Paulus on myös innokas seuraamaan jääkiekkoa.

Vanessa pyöritti arjen rutiineja keskustelun aikana. Seuraavana työn alla oli pyykin peseminen.

– Kädet ovat täynnä töitä. Taidankin lähteä tästä täyttämään pyykkikonetta.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat