Raskaana oleva entinen UFC-tähti rajussa tilanteessa – puolusti pientä koiraansa

Vapaaottelusarja UFC:n naisten kääpiösarjan entinen mestari Miesha Tate on jakanut Facebookissa hurjan tarinan, jossa hän kertoo yhteenotostaan cane corson (voimakasrakenteinen koirarotu) kanssa.

- Pari päivää sitten koirani Skooter ja minä kävelimme naapurustossamme, kun pihastaan karannut cane corso ryntäsi koirani kimppuun. Näin hänen kehonkielestään ja pystyssä olevista ihokarvoistaan, että kyseessä ei ollut leikkimielinen lähestyminen. Yhtäkkiä koira oli Skooterin kimpussa. Juuri kun se yritti purra, taklasin sitä. Työnsin sen pois ja otin pennun syliini koiran lähtiessä karkuun, kirjoittaa Tate.

Vapaaottelu-uransa vuonna 2016 lopettanut Tate kertoo, että koira selvisi tilanteesta ilman vammoja. Raskauden loppupuolella oleva Tate sai vain pieniä ruhjeita.

- En olisi mitenkään pystynyt katsomaan sivusta, kun koirani revitään palasiksi. Kaksi asiaa yllätti minut kuitenkin: Pystyn liikkumaan melko hyvin edelleen, vaikka olen raskaana. Toiseksi minussa on edelleen taisteluhenkeä, kirjoitti Tate päivityksen loppuun.

Lue myös:

    Uusimmat