Räppäri Cledos havahtuu aamuisin herätessään asiaan, jota toivoi kauan sitten: "Se tuntuu välillä hullulta"

Cledos on tämän hetken menestyneimpiä rap-artisteja 8:40
Cledos on tämän hetken menestyneimpiä rap-artisteja Suomessa

Uutta musiikkia julkaissut Cledos kertoi Huomenta Suomen haastattelussa asioista, joista on kiitollinen.

Räppäri Cledos  julkaisi perjantaina 20. lokakuuta toisen albuminsa euro musik. Lauantaina 21. lokakuuta artisti vieraili Huomenta Suomen  sohvilla puhumassa urastaan ja valinnoistaan. 

Keskustelussa päädyttiin puhumaan myös siitä, mistä Cledos on kiitollinen. Hän kertoi yhden kiitollisuuden aiheen iskeneen vasten kasvoja vahvasti samana aamuna. 

– Olen kiitollinen siitä, että pystyn tekemään tätä edelleen. Ja se tuntuu välillä musta hullulta. Tänäänkin heräsin aamulla kämpästäni, ja se on se kämppä, jota joskus katsoin netistä ja mietin, että damn: joku päivä jos asuisin tuolla, se olisi ihan hullua. Ja nyt mä herään sieltä aamulla. Niin olen joka kerta kiitollinen, kun tajuan näitä asioita. 

Varakkuus näkyy vahvasti osana Cledoksen elämää: hän on ostanut puolen miljoonan euron asunnon myös äidilleen, ja Huomenta Suomessa vieraillessaan hänen kaulassaan roikkui 50 000 euron arvoinen näyttävä kaulakoru, joka on artistilla yllä käytännössä aina. 

Cledos kuvaili, että menestyksen alkaessa oli tajunnut, ettei raha ole kaikki kaikessa. Sen määrä on hänelle kuitenkin yksi konkreettinen menestyksen mittari. 

– Sillä pystyn seuraamaan menestystäni ja sen kasvua. 

Lue myös:

    Uusimmat