Mainos

Raisio turvaa Benecolin raaka-aineen saantiaan

Raisio Benecol ja yhdysvaltalainen Arizona Chemical ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka perusteella Raisio turvaa Benecol-margariinin raaka-aineen saantiaan. Arizona Chemical kuuluu International Paper -konserniin, jonka pääkonttori on Floridassa. Arizona Chemicalilla on kuusi tehdasta Yhdysvalloissa ja viisi Euroopassa.

Nyt Arizona Chemical ryhtyy toimittamaan Raisiolle 11:stä tehtaastaan mäntyöljyä, josta erotetaan Benecol-tuotteissa tarvittavia steroleita. Raisio Benecolin toimitusjohtaja Tor Bergman sanoo sopimuksen turvaavan Raisiolle luotettavan ja laadukkaan raaka-aineen saannin sterolien erottamiseen, mikä on välttämätöntä keskeytymättömälle tuotannolle.

Arizona Chemicalin toimitusjohtaja Jim Cederna puolestaan pitää johtamaansa yritystä parhaana mahdollisena raakasteroleiden tuottajana Raisiolle.

-Olemme maailman suurin puupohjaisten kemikaalien ja mäntyöljyn tuottaja ja asemamme on paras mahdollinen turvaamaan Benecol-tuotteiden riittävä raaka-aineiden saanti maailmanlaajuisesti.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.