Rähinöitsijä heitti oluet kansanedustajan naamalle

Oululaisen kansanedustaja Lyly Rajalan illanvietto paikallisessa ravintolassa päättyi ikävään välikohtaukseen.

– Todella harvoin tulee nykyisin lähdettyä mihinkään baariin ja tämä baari-ilta päättyi näin. Tilanne tuli täysin yllättäen, sillä istuin tuttavapariskunnan kanssa pöydässä aivan rauhassa kun siihen tuli tämä noin kolmekymppinen, tuntematon mies rähisemään, Rajala kertoo Viihdeuutisille.

Kansanedustajan mukaan hän ei reagoinut miehen puheisiin mitenkään, jonka seurauksena Rajalan päälle heitettiin oluet.

– Onneksi ei tullut kuitenkaan kolpakkoa, se olisi ollut pahempi, huumorintajuinen Rajala nauraa.

Häiriköinyt asiakas poistettiin ravintolasta vahtimestarin toimesta. Mies jäi kuitenkin ravintolan ulkopuolelle, jonka vuoksi Rajala päätti poistua anniskelupaikasta takaoven kautta.

– Vahtimestari kertoi minulle tänään, että mies oli alkanut hänellekin uhittelemaan. Vahtimestarin kehotuksesta päätin poistua takaoven kautta, jotta tilanne ei jatkuisi ravintolan ulkopuolella. Kävelin siitä sitten suoraan kotiin.

Tekijä tiedossa

Kansanedustajan mukaan ravintolan vahtimestari on selvittänyt rähinöitsijän henkilöllisyyden.

– Hän on toisen polven taksiyrittäjä Oulussa ja olen ollut hänen isänsä kanssa samaan aikaan lyseossa. En ole kuullut hänestä mitään, mitä ihmettelen. Odotan häneltä anteeksipyyntöä, onhan hän kuitenkin palvelualan ammattilainen jonka luulisi ymmärtävän, ettei kyseinen käytös nyt ole ihan soveliasta, Rajala ihmettelee.

Rajala ei aio tehdä oluen heittäjästän kuitenkaan rikosilmoitusta.

– En mä viitsi mitään ilmoituksia tehdä. Olen jutellut Oulun taksiyrittäjien toimitusjohtajan kanssa ja luulen, että miestä odottaa jonkinsortin kehityskeskustelu. Tällainen käytös ei ole hyvää mainosta takseille tai taksiyrittäjille. Sanaakaan en miehen kanssa vaihtanut ja sitten mennään kaatamaan kaljaa ihmisten kasvoille.

Lyly Rajalan tapauksesta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat