Lyly Rajalan kihlaus purkautui

Ex-kansanedustaja Lyly Rajala kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille hänen ja laulajatar-muusikko Anna-Maria Jurvelinin eron syistä.

Lyly Rajalan, 59, kihlaus oopperalaulajana ja sopraanona tunnetun Anna-Maija Jurvelinin, 40, kanssa ei kestänyt. Noin vuosi sitten seurustelemaan ryhtynyt pari meni kihloihin pikavauhdilla jo maaliskuussa 2011. Lyly myöntääkin, että kihloihin rynnättiin turhan nopeassa tahdissa. Erosta pari päätti yhdessä.

– Kihlaus on purettu hyvässä ystävyydessä. Anna-Maija asuu noin 600 metrin päässä minusta ja olemme edelleen ystäviä ja autan häntä tarvittaessa. Tässä tapauksessa kukaan ei lähtenyt tai jättänyt, vain sovimme kihlauksen purusta yhdessä, Lyly kertoo.

Lyly toteaa, ettei suhteen kariutumisen syihin kuulu kolmansia osapuolia eikä myöskään parin 19 vuoden ikäero ollut vaikuttava tekijä.

– Tämä oli ihan hyvä ratkaisu, kun tuntuu, että ei ole yhteisiä puheenaiheita. Anna-Maija edusti klassisen musiikin genreä ja minä taas kevyen musiikin, niin ei meillä oikein ole yhteisiä ystäviäkään.

Vaikka Rajala vaikuttaakin olevan sujut eroasian kanssa, myöntää hän eron luonnollisesti myös satuttaneen.

– Vaikka erosimme hyvässä hengessä, niin ainahan ihmissuhteen katkeaminen surettaa, mies miettii.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat